Moş Nicolae dă startul sărbătorilor de iarnă la Peştera - Începând cu ora 17.30, Fuego va susţine un concert cu cele mai frumoase colinde româneşti, replicaonline.ro, 3 decembrie 2014

Moş Nicolae dă startul sărbătorilor de iarnă la Peştera.
Începând cu ora 17.30, Fuego va susţine un concert 
cu cele mai frumoase colinde româneşti, 
replicaonline.ro, 3 decembrie 2014


De Moş Nicolae, în localitatea Peştera, vor răsuna cele mai frumoase colinde, în cadrul unui spectacol de excepţie, organizat de administraţia locală. Pentru că deja a devenit o tradiţie pentru comuna Peştera, Moş Nicolae vesteşte şi anul acesta începutul sărbătorilor de iarnă.


Pe lângă feeria de lumini şi culori, focuri de artificii şi colinde îndrăgite, o serie de surprize au fost pregătite special pentru a creiona atmosfera de basm specifică acestor sărbători. Dacă în anii trecuţi localnicii au fost de-a dreptul încântaţi şi fermecaţi de prestaţiilor unor artişti renumiţi precum Ştefan Hruşcă, Aurel Moldoveanu, Grupul Etno Crăiţele sau Provincialii, anul acesta primarul Valentin Vrabie va aduce în atenţia publicului pe îndrăgitul artist Fuego, care va susţine un concert cu cele mai frumoase colinde. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 decembrie a.c., începând cu orele 17.30, în parcul central.

Mirela Sorina PASCAL
3 decembrie 2014


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger