În 10 decembrie, FUEGO are concert și la Câmpia Turzii, de la ora 16.00, la Palatul Cultural ”Ionel Floașiu”, TurdaNews, 4 decembrie 2014

În 10 decembrie, FUEGO are concert și la Câmpia Turzii, 
de la ora 16.00, la Palatul Cultural ”Ionel Floașiu”, 
TurdaNews, 4 decembrie 2014


Reprezentanții administrației locale din Câmpia Turzii au anunțat că în 10 decembrie 2014, de la ora 16.00, este programat un concert extraordinar de sărbători cu Fuego (Paul Surugiu), la Palatul Cultural ”Ionel Floașiu”.


Fuego ne va introduce în lumea povestii sale muzicale – “CRĂCIUNU’ NOSTRU-I ROMÂNESC!“ pe parcursul a două ore de muzică live.



Interesant este că la Câmpia Turzii intrarea la concert este gratis. La Turda, același concert este programat în aceeași zi, dar de la ora 19.00, la Teatrul ”Aureliu Manea”, biletul de intrare fiind 20 de lei. Inițial, în turneul lui Fuego municipiul Câmpia Turzii nu apărea inclus.

Artistul, cunoscut și pentru faptul că e simbol pentru sărbătorile românești, atât prin colindele si turneele sale, cât și prin cunoscutul „Împodobește mama, bradul”, va interpreta, împreună cu band-ul său, parte din cele mai frumoase și îndrăgite piese din repertoriul său, precum și premiere, cântece sensibile și inedite pregătite special pentru acest turneu.


Concertele vor fi construite în jurul unei povești în care emoția pozitivă, muzica de calitate și surprizele vor fi în prim plan. Pe lângă efectele vizuale și sonore, o premieră pentru Fuego, artistul ne promite un concept unic, care ne va purta prin lumea cântecului românesc, a cântecului său, chemându-ne acasă, de oriunde ne-am afla, încurajându-ne să fim români adevărați.



În cadrul turneului, Fuego va lansa un nou material discografic, produs de Casa de discuri „EUROMUSIC”, ce va purta denumirea turneului – „CRĂCIUNU’ NOSTRU-I ROMÂNESC!” și va prezenta o istorie muzicală a Crăciunului cu spirit românesc, așa cum este el perceput în muzică, de către Paul Surugiu.



TurdaNews
4 decembrie 2014


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger