Doi jurnalisti bârlãdeni au lansat un CD cu povesti pentru copii, sponsorizat de îndrăgitul artist FUEGO, vremeanoua.ro, 19 decembrie 2014

Şi gesturile frumoase nu se opresc aici...

Doi jurnalisti bârlãdeni au lansat un CD cu povesti pentru copii, 
sponsorizat de îndrăgitul artist FUEGO, 
vremeanoua.ro, 19 decembrie 2014


CADOU DE LA MOSUL Ieri, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “A.I. Cuza” din Bârlad (CARP), a avut loc un eveniment dedicat în totalitate copiilor. Conducerea CARP, prin presedintele Nicolae Mihai, împreunã cu doi jurnalisti au fãcut câteva cadouri copiilor de la Grãdinita nr.5 Bârlad si acâtorva copii ai membrilor CARP. Cadourile au constat în oferirea unor pungi cu dulciuri, pentru cã Mos Crãciun a venit din timp la CARP, precum si câte un CD cu povesti în lectura jurnalistei Mihaela Niculescu Costache. 


CD-ul este sponsorizat de îndrãgitul cântãret FUEGO si a fost realizat cu sprijinul CARP Bârlad de cãtre un alt jurnalist, Ciprian Donose. Cei peste 40 de copii participanti, printre care 15 de la Grãdinita nr. 5 din Bârlad au ascultat un fragment dintr-o poveste, lecturat de Mihaela Niculescu care, împreunã cu Ciprian Donose, a fãcut pe larg o prezentare a CD-ului. Acesta contine sapte povesti, începând cu “În cãutarea lui Mos Crãciun” de Stefan Sgandãr. CD-ul are numai povesti referitoare la Mos Crãciun si Noaptea Sfântã a Crãciunului. “Sunt foarte bucuros cã am putut oferi copiilor acest mic dar. Povestile sunt lumea copilãriei si poate asa am înfrumusetat si noi, cu acest mic cadou, lumea fascinantã a acestor micuti”, a spus Mihai Nicolae, presedintele CARP Bârlad. Copii au oferit în final un mic concert de colinde, foarte apreciat de participanti.
Sursa: vremeanoua.ro

19 decembrie 2014


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger