FUEGO - “Mulţumesc ELENA STOICA! Pentru tot!”, FUEGO MUSIC Official, 16 decembrie 2014

FUEGO - “Mulţumesc ELENA STOICA! Pentru tot!”,
FUEGO MUSIC Official, 16 decembrie 2014


„Focsaniul ne-a impresionat! Pentru că meleagurile acestea au ceva românesc, cald şi primitor şi mi-i tare bine aici de fiecare dată! Publicul ne-a făcut surprize luminate într-o sală a genialităţii, o bijuterie arhitecturală numită Teatrul “Mr. Gh. Pastia”. Toată atmosfera o veţi putea urmări pe ANTENA STARS! Vă spun rapid când! 


Dar poate cel mai important este faptul că aici, în Focşani, avem parte de o atmosferă de familie. Pentru că aici, de ceva ani, se află o mică parte din familia mea. Şi toate acestea, graţie doamnei Elena Stoica, prietena mea, om de omenie aleasă, cu rafinament şi suflet de aur.
Ea ne este partener principal al turneului şi al tuturor proiectelor mele din ultimi ani şi, poate că, al nostru Crăciun românesc nu ar fi avut aceeaşi strălucire şi spectaculozitate fără ea.
O preţuiesc enorm şi cred că lumea toată are nevoie de persoane ca ea. Cu pasiune, cu acea flacară ce arde pentru tot ce-i deplin şi frumos. 


Aş scrie până mâine de ea, dar cum ei nu-i place, nu pot spune altceva - MULŢUMESC ELENA STOICA! PENTRU TOT!”
 Paul Surugiu – Fuego
16 decembrie 2014


Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger