FUEGO a încălzit inimile publicului din Piața Unirii Cluj-Napoca într-o seară românească de poveste, Fan Club Fuego Romania, 21 decembrie 2014

FUEGO a încălzit inimile publicului din 
Piața Unirii Cluj-Napoca  într-o seară românească de poveste, 
Fan Club Fuego Romania, 21 decembrie 2014


Oraşul comoară - Cluj-Napoca a găzduit, cu porţile deschise, evenimentul muzical "CRĂCIUNU' NOSTRU-I ROMÂNESC", care face parte din turneul naţional de Sărbători, realizat integral de Paul Surugiu - Fuego, un concept nou, o lucrare de maturitate, plină de avânt românesc. Apariţiile sale publice sunt seducătoare şi scot în evidenţă un artist spectaculos, remarcabil prin rafinamentul şi diversitatea mesajului artistic. Concertul oferit de interpret în aer liber, chiar în Piaţa Unirii, a fost un motiv în plus pentru a menţine atmosfera de sărbătoare în inimile românilor, cu veselie, muzică aleasă şi poveşti de suflet. 



Fuego: "Dragii mei, Crăciunul să ne fie românesc, cu ce-i mai bun pe masă, cu cei dragi împreună, dar cel mai important, cu cei mai bun în suflete, cu muzică, veselie şi linişte. Poveşti să invocăm, mai calzi să fim şi să încercăm să păstrăm minunile ce ne-au fost date special pentru aceasta vreme, pe parcursul întregului an.




Îmi doresc pentru voi, sărbători în care să trăiţi clipa, să uitaţi pentru câteva zile de griji, să fiţi împăcaţi şi iubiţi de zâmbete, blânzi, cu sufletul deschis, primitori de colindă.

Să aveţi un Crăciun colindat, de Rai luminat!”




Aseară am primit mai multe imagini făcute de o admiratoare a artistului la Cluj-Napoca, în Piaţa Unirii. Ne-a scris un mesaj emoţionant de Sărbători, cu urări de suflet. Numele ei este Lavinia Borha. Noi îi mulţumim frumos şi îi dorim: Sărbători luminate, în ecouri de colinde, alături de cei dragi, într-un festin al bucuriei! 

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger