VIDEO/FUEGO - recital la Ploieşti: Atmosferă MAGICĂ la deschiderea Târgului de Crăciun 2014

FUEGO - recital la Ploieşti: 
Atmosferă MAGICĂ la deschiderea Târgului de Crăciun 2014



Mii de ploieșteni au fost prezenți în centrul civic al orașului și au cântat colinde alături de cel mai iubit artist în domeniu, Fuego. În Târgul de Crăciun au răsunat melodii cunoscute precum: ”Seară de Crăciun” (Împodobește mamă bradul), ”Moș Crăciun” sau ”E vremea Colindelor”. Alături de Fuego, pe scenă s-au urcat mai mulți copii care nu s-au sfiit să cânte împreună cu Fuego. PHON.ro vă prezintă atmosfera magică creată de artist la Ploiești.
Phon.ro
5 decembrie 2014



„Am deschis astăzi Târgul de Crăciun de la Ploiești, alături de primarul Iulian Bădescu! Orașul s-a luminat a sărbătoare, iar colindele mele au adus o rază de magie atmosferei menite parcă să te scoată în stradă la joc, la relaxare, la împăcare. Fac asta de ceva vreme și a devenit o tradiție, cu atât mai mult cu cât mi-s mândru că-s prahovean. Adoptat, ce-i drept. Dar de vreo 10 ani, de când am buletin de Prahova, mă simt acasă în zona aceasta.



Copilașii s-au bucurat să fie pe scenă, cântând cu mine refrenele Crăciunului. Moșul va veni la ei în seara asta. Și eu îl aștept cu mare interes. Duminică, pe 7, pornesc la drum și vreau să-mi aducă, pe lângă mandarine și alte bunătăți ce dăunează glicemiei, drumuri bune și forță ca să pot aduce Crăciunul românesc pe scena din orașul vostru.”
Paul Surugiu – Fuego
5 decembrie 2014



   
Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger