FUEGO, aclamat la scenă deschisă la Opera Naţională din Timişoara! Artistul a început cu succes turneul naţional de colinde!, Ziarul „Libertatea”, 9 decembrie 2014

FUEGO, aclamat la scenă deschisă la Opera Naţională din Timişoara! 
Artistul a început cu succes turneul naţional de colinde!, 
Ziarul „Libertatea”, 9 decembrie 2014


A venit luna decembrie și a început sezonul colindelor. Și fiindcă de ceva vreme Crăciunul românilor îl are în prim plan pe Fuego, care pornește să colinde ţara cu al său turneu naţional, nici anul acesta nu putea fi altfel, cu atât mai mult cu cât spectacolul artistului poartă numele sugestiv - “CRĂCIUNU’ NOSTRU-I ROMÂNESC”.

Ieri, Fuego și-a început cu dreptul turneul. Astfel, pe scena Operei Naţionale din Timișoara, banăţenii l-au primit, după un an, cu braţele deschise. Cum se întâmplă la mai toate concertele lui, sala a fost plină până la refuz. Mai mult, oamenii au venit pregătiţi, știind repertoriul și au cântat împreună cu el.
Nu mică le-a fost surprinderea când au descoperit toate surprizele pregătite de romanticul colindător. Decorul unic și costumele inspirate din porturile populare străvechi, cu atașamente de peste 100 de ani, ce poartă semnătura DOINEI LEVINTZA au făcut senzaţie, la fel cum toţi au rămas uimiţi de conceptul de jocuri de lumini, de atmosferă și de noile sale creaţii, incluse pe albumul lansat în exclusivitate tot acolo, cel care cuprinde povești de iarnă pe ritm romantic.
Finalul a fost măreţ. Toată audienţa în picioare l-a aclamat la scenă deschisa, cerându-i mai multe bis-uri pe care le-a onorat cu bucurie, dupa cum afirmă chiar dânsul pe pagina sa de Facebook – FUEGO MUSIC Official. Ropot de aplauze și oameni fericiţi că au avut parte de un spectacol de stare.  Fuego arată în acest turneu de ce avem un Crăciun ce ni-l putem adjudeca, o sărbătoare românească cu fragmente muzicale ce nu te pot lăsa indiferent.


“Libertatea”, partener media al acestui turneu, l-a prins de dimineaţă într-o pauză de repetiţii, iar acesta a declarat în exclusivitate: “ Românii sunt români, prin apă și prin foc, și am fost fericit să văd că Banatul reacţionează pozitiv la povestea Crăciunului meu românesc.
Că e o bucurie și o împlinire să vezi că oamenii te aplaudă și te aclamă, nu e o surpriză pentru nimeni. În schimb, atunci când se întâmplă asta, și tu îţi vezi toţi anii de muncă, de dăruire, de vise și poteci străbătute cu greu pentru a ajunge acolo, e o responsabilitate pentru a fi mai bun, pentru a da totul și pentru a conştientiza că datorezi, efectic tot ce esti, publicului tău.” precizează Fuego pentru “LIBERTATEA”.
De asemenea, tot pe pagina de Facebook, Fuego adaugă : “ Le mulţumesc și îi invit pe toţi ceilalţi români să descopere aerul românesc al Crăciunul peste tot pe unde noi vom poposi în turneu. Nu-i ușor să ieși pe scenă, într-o lumină care-i ţintită pe tine și să poţi da totul. Dar mie-mi place și-s așa de fericit când văd că primesc înzecit ce ofer încât nu vă puteţi imagina! Am pornit cu dreptul și cred eu că România va fi primitoare cu mine și echipa mea!”
Pe Fuego îl puteţi vedea în continuare, în ţară. Este abia la început iar turneul său continuă, în fiecare zi. Azi va fi în Oradea, mâine în Câmpia Turzii și Turda, apoi în Piatra Neamţ, Brăila, Bârlad, Iași, Bacău, Focșani, Galaţi, Constanţa, Brașov, Cluj, Sibiu și Ploiești.
Sursa: Ziarul “Libertatea”
9 decembrie 2014


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger