VIDEO/IRINA LOGHIN & FUEGO - invitaţi în ediţia specială a emisiunii "Se zice că...", TVR1, 1 Decembrie 2014

IRINA LOGHIN & FUEGO - invitaţi în ediţia 
specială a emisiunii "Se zice că...", 
TVR1, 1 Decembrie 2014


Sonia, Ioana, Nuami şi Flori au încearcat să demonteze ideea vehiculată cum că patriotismul nu mai e la modă... Şi pentru aceasta au apelat la invitaţi extrem de convingători: Irina Loghin şi Fuego, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, DJ-ii radio Popescu şi Flick, antreprenorul Rucsandra Hurezeanu, inventatorul Justin Capră, interpretul de muzică populară Gelu Voicu şi băieţelul lui de 7 ani, Tudor, generalul Radu Theodoru, veteran de război, fost pilot şi autor a peste 60 de romane, Alex Velea, Mahala Rai Banda.



"Se zice că de ziua României, trebuie să celebrăm așa cum se cuvine pentru fiecare, spațiul care ne e mai mult decât leagăn. La mine se potrivește s-o fac prin cântec. Unde? Întregul turneu de colinde e dedicat României mele, făurind un Crăciun autentic. Dar mâine am alte surprize pentru voi.

De la ora 17.10, alături de Irina Loghin, pe TVR 1, la emisiunea SE ZICE CĂ … , voi cânta pentru români și vom povesti despre ce înseamnă țara aceasta pentru mine."
Paul Surugiu – Fuego


Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger