FOTO/VIDEO - FUEGO a concertat în deschiderea Târgului de Crăciun din Bârlad. Mii de oameni au participat la eveniment, adevarul.ro, 14 decembrie 2014

FOTO/VIDEO - FUEGO a concertat în deschiderea
 Târgului de Crăciun din Bârlad. 
Mii de oameni au participat la eveniment, 
adevarul.ro, 14 decembrie 2014


Mii de copii, părinţi şi bunici au luat parte la concertul lui Fuego susţinut sâmbătă seara pe scena amplasată în Piaţa Civică din Bârlad.
Interpretul conceretază de ani de zile  în preajma sărbătorilor de iarnă pe scena Casei de Cultură Bârlad şi de fiecare dată reuşeşte să aibă sala plină.


Concertul susţinut în Piaţa Civică a avut cel puţin 2.000 de sepctatori. Publicul bârlădean nu se mai satură să-i asculde colindele, devenite de acum tradiţionale în pragul sărbătorilor de iarnă, şi s-au înghesuit cu mic cu mare să-l vadă cât mai de aproape.
Romanticii îndrăgostiţi de vocea lui au înfruntat frigul pentru a-l asculta. L-au aplaudat îndelung, i-au cântat melodiile.


Tot în piaţa civică au fost montate mai multe chioşcuri şi căsute închiriate de comercianţi de unde clienţii pot cumpăra dulciuri, gogoşi proaspete, ceaiuri sau vin fiert. Se găsesc şi articole artizanale, obiecte decorative de Crăciun, jucării etc.
Târgul de iarnă Bârlad va fi deschis până pe 27 decembrie. Pe scena amplasată în piaţă vor evolua zilnic elevii şcolilor bârlădene (în prima parte a zilei) iar seara vor fi concerte ale artiştilor autohtoni. De asemenea, vor fi concursuri de karaoke.
Pentru actuala ediţia a Târgului de Crăciun, Consiliul Local Bârlad a investit o sumă substanţială. Numai plasa de beculeţe montată desupra acestei pieţe a constat peste 40.000 de lei. Restul cheltuielilor făcute pentru a îmbrăca oraşul în haine de sărbătoare, dar şi pentru organizarea Târgului de Crăciun nu au fost făcute publice.
Sursa: adevarul.ro
14 decembrie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger