Fuego aduce la Timisoara Craciunul romanesc, www.tion.ro, 7 decembrie 2014

Fuego aduce la Timișoara Crăciunul 
românesc, www.tion.ro, 7 decembrie 2014


Celebrul Fuego se va întoarce la Timișoara pentru a-și colinda admiratorii, așa cum face în fiecare an. Cântărețul a decis să viziteze 15 orașe din țară, iar călătoria sa va începe în orașul de pe Bega. Astfel, luni, 8 decembrie, Fuego va interpreta cele mai frumoase melodii de sezon.
Evenimentul va avea loc la Opera Națională Română Timișoara, luni, de la ora 19. Fuego își propune să-și încânte fanii cu nu mai puțin de 2 ore de muzică live, iar alături de acesta se va afla și band-ul său. Bineînțeles, din repertoriu nu va lipsi nici binecunoscutul cântec „Împodobește, mamă, bradul!”.


De asemenea, în cadrul turneului „Crăciunul nostru-i românesc”, Fuego își va lansa și cel mai nou material discografic, dedicat tot sărbătorilor de iarnă.

„Sărbătorile de iarnă sunt apă bună pentru suflet. Ne încarcă cu energie, ne determină să iertăm, să fim mai buni, deşi ar trebui să fim aşa în permanenţă. Dar acum avem motive. Iar noi, românii, avem stabilită o taină a Crăciunului, pe care o cunoaştem şi o putem simţi doar noi, prin obiceiuri, colinde, veselie şi prin felul în care alegem de fiecare dată, să preţuim aceste clipe minunate.
Mi-am zis că s-ar potrivi de minune ca anul acesta să creăm minuni pe scenă. Alături de instrumentiştii mei, o echipă de profesionişti, vreau să aducem colindele mai aproape de sufletul românesc, încercând oarecum să ne adjudecăm această sărbătoare ca fiind una izvorâtă din imensa bucurie specifică românilor”, spune Fuego.

Sursa: www.tion.ro
7 decembrie 2014

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger