MESAJUL LUI FUEGO pentru ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI: "Sunt român pentru totdeauna!", Ziarul “Libertatea”, 1 decembrie 2014

MESAJUL LUI FUEGO pentru ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI: 
"Sunt român pentru totdeauna!", 
Ziarul “Libertatea”, 1 decembrie 2014 


Astăzi celebrăm ziua națională a României. Românii de pretutindeni își aduc aminte de țara lor, de oamenii mari care au formulat-o, precum și de frumusețile și istoria sa.
Unul dintre românii care mai țin ridicat sentimentul de patriotism prin toată cariera sa este Fuego. Cântecele sale fac românii să simtă românii, iar iubirea lui pentru țară și pentru limba română este greu de descris.
"România sunt eu! E ca și cum ai spune că spațiul în care te-ai născut, te-ai format, ai crescut nu-și mai aparține doar lui, e și al tău acum. Iubesc românii cu poveștile lor, cu tot pitorescul din această zonă, cu toate fermecările naturii și cu ceva ce nimeni n-are pe această lume atâtde intens ca noi – dragostea de viață. Eu îi datorez multe României și românilor. Trâiesc limba română cu fiecare por, ador s-o cânt și fiecare lecție pe care mi-o oferă țara mea este un prilej de a fi în continuare mândru că sunt român, mai tare si mai intens, căci mă determină să lupt pentru ea. România este acasă, este locul în care, oriunde m-aș duce, revin cu atâta dragoste, încât uit de unde vin. Sunt român pentru totdeauna si așa voi rămâne! La mulţi ani, ţară frumoasă", a declarat Fuego, pentru Libertatea.
Și pentru că este un român adevărat, în cadrul turneului său de colinde din acest an, “CRĂCIUNU ‘ NOSTRU-I ROMÂNESC “ , devenit tradiție, al cărui partener media este ziarul Libertatea, artistul va vorbi despre ce înseamnă spirit autentic românesc de sărbători, va cânta piesele sale de suflet și va aduce lumea românească pe scenă.


Aproape îi stă în acest demers lăudabil și-l ajută să facă asta, marea Doina Levintza, cea care semnează decorul și costumele spectacolului, transformând o serie de costume cu motive românești vechi de 100 de ani, în opera de artă pe care Fuego le va purta pe scenă.

Tot în cadrul turneului ce debutează pe 7 decembrie la Drobeta și străbate pe rând Timișoara, Oradea, Turda, Piatra Neamț, Brăila, Bârlad, Iași, Bacău, Focșani, Galați, Constanța, Brașov, Cluj, Sibiu și Ploiești, Paul Surugiu va lansa si un album special de cântece de Crăciun, care aduce la lumină numeroase povești ce au ca sursă de inspirație minunata Românie.

Mai multe puteți afla de pe pagina sa de Facebook oficială - FUEGO MUSIC Official. Spre seara, el va cânta românește pentru toți românii, la Antena Stars, în cadrul emisiunii "AGENTUL VIP", unde este invitat special, de la ora 21.30.

Sursa: Ziarul “Libertatea”
1 decembrie 2014


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger