FUEGO a adus „Crăciunul românesc” la Constanța, telegrafonline.ro, 20 decembrie 2014

FUEGO a adus „Crăciunul românesc” la Constanța,
 telegrafonline.ro, 20 decembrie 2014


Casa de Cultură a fost arhiplină joi seară, când aproape nouă sute de constănțeni au venit să-l primească pe unul dintre cei mai apreciați colindători din această perioadă, cântărețul Paul Surugiu, alias Fuego. Artistul a ajuns astfel la mare cu turneul său din această iarnă, „Crăciunul nostru-i românesc”, prezentând un spectacol complex, într-un decor de poveste, alături de band-ul său și de o pereche de dansatori sportivi care au realizat numere impresionante de dans clasic. Fuego a ținut sala cu sufletul la gură timp de aproape două ceasuri, interpretând duioase colinde din repertoriul său, dar și adaptări în propriul stil al unor colinde tradiționale.


Sala a aplaudat frenetic după fiecare piesă, copiii au urcat și i-au oferit flori, iar unul dintre cele mai impresionante momente l-a avut drept protagonist pe un micuț de câțiva anișori, pe nume Victor, care cântă la pian, iar artistul l-a invitat să cânte împreună „O, ce veste minunată”. În loja din sală a fost prezentă și Irina Loghin, care a salutat publicul atunci când Fuego a dezvăluit prezența sa printre spectatori.


O altă surpriză s-a produs în momentul în care sora cântăreței de folclor Daniela Condurache, Dorina, a urcat pe scenă și i-a recitat un plugușor bucovinean pe versurile ei. În sală a fost prezentă și mama primarului Radu Mazăre, Gabriela Mazăre, venită la spectacol alături de soția senatorului Alexandru Mazăre, Cătălina, și de fiica acestora, micuța Alexandra.


„Anul acesta, mai mult ca oricând, Crăciunul nostru-i românesc! Atât de frumoasă este țara noastră, prin locuri, prin tradiții și prin oameni, încât al nostru Crăciun este special. Publicul din Constanța este de o căldură deosebită! Revin aici cu mare plăcere, iar o singură seară la Constanța face cât zece. Le doresc constănțenilor Sărbători liniștite, cu toată familia fericită, cu vise împlinite și o iarnă ca în povești. Ne vor revedea în primăvară, cu noul meu turneu”, a declarat Paul Surugiu, după concert. El a oferit și un interviu mai amplu ziarului „Telegraf”, care va fi publicat de Crăciun.



Autor: Cristian STANCU
Sursa: telegrafonline.ro

20 decembrie 2014


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger