FUEGO încântă fanii la Târgul de Crăciun Bârlad, Bârlad Online, 13 decembrie 2014

FUEGO încântă fanii la Târgul de Crăciun Bârlad, 
Bârlad Online, 13 decembrie 2014


Fanii din Bârlad ai lui Fuego au avut un nou prilej de a-i savura muzica: îndrăgitul artist a fost invitat de municipalitatea locală pentru a susține un concert în deschiderea Târgului de Crăciun din localitate, sâmbătă, 13 decembrie 2014.


Târgul de Crăciun, organizat de Primăria Bârlad pe platoul din spatele Bisericii Domneasca, se află la cea de a doua ediție. Anul trecut, evenimentul a fost, potrivit concluziilor organizatorului, un real succes. Târgul este varianta modernă a Orășelului copiilor, cel care, cu ani în urmă reprezenta atracția principală a sărbătorilor de iarnă, nu doar pentru copii, ci și pentru adulți.



Spre deosebire de Orășel, unde vizitatorii aveau parte doar de decorul ghirlandelor de beculețe multicolore, de câteva căsuțe de carton colorat și de câteva tablouri cu personaje din povești, Târgul de Crăciun a fost conceput ca un loc unde lumea să se distreze, dar să facă și cumpărături. Târgul găzduiește o scenă unde vor evolua, până după Crăciun, diverși artiști. În plus, pe Aleea Palmierilor au fost montate zece căsuțe din lemn unde vor fi comercializate produse tradiționale, dulciuri, fructe etc.


Noutatea din acest an o reprezintă cupola montată deasupra pietonalului, o rețea de circa 2.000 de beculețe dispuse în formă de stea.



Sursa: Barlad Online 
13 decembrie 2014


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger