Fuego a dat startul maratonului de spectacole care vor avea loc în fiecare sfârşit de săptămână la Peştera, ziuaconstanta.ro, 6 decembrie 2014

Luminile feerice de sărbători au fost aprinse la PEŞTERA, 
ziuaconstanta.ro, 6 decembrie 2014


Comuna Peştera devine, în ajunul sărbătorilor de iarnă, de câţiva ani încoace, unul dintre principalele puncte de atracţie ale judeţului, un loc de basm unde oameni din toată Constanţa vin să surprindă adevărata emoţie a sărbătorilor de iarnă. O feerie de lumini şi culori a învăluit localitatea în această seară.


„Pentru că ne place să credem că este deja o frumoasă tradiţie pentru comuna Peştera, Moş Nicolae vesteşte, şi anul acesta, începutul sărbătorilor de iarnă. Şi vine cu tolba plină de surprize special pregătite pentru a creiona atmosfera de basm specifică acestor sărbători“, spunea primarul Valentin Vrabie în urmă cu câteva zile.

Fuego a dat startul maratonului de spectacole care vor avea loc în fiecare sfârşit de săptămână la Peştera, pe durata Sărbătorilor de iarnă.

Sursa: ziuaconstanta.ro
6 decembrie 2014


"Ușor, cu bucurie, mă pregătesc de drum. Moș Nicolae mi-a adus determinare și dorință pentru a mă revedea cu voi, peste tot în țara asta minunată, ca să petrecem împreună un Crăciun românesc.


Astă seară am avut parte de o nouă uimire. Am cântat, pornind magia iernii în localitatea PEȘTERA, județul CONSTANȚA. Nimic spectaculos veți spune. Doar că, în această bucățică de Românie, s-a creat un mic rai de sărbători. Totul e plin de lumini, de culoare, de căldură, cu bun gust. Și e mare lucru. Reușești să te simți exact ca într-o capitală europeană ornată pentru Crăciun.


Am cântat aici prima oară în 2008, vara. De atunci și până acum, primarul VALENTIN VRABIE, om de ispravă, gospodar și plin de vitalitate, a reușit să transforme acest loc de Românie într-unul de poveste în care ți-e drag să revii. Împreună cu orchestra mea, am adus un strop de frumusețe acestei minuni. A se observa din poze. Iar eu mă bucur când văd astfel de poezii complete de Românie."
Paul Surugiu - Fuego
6 decembrie 2014

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger