FUEGO - PREMIERĂ “Colinda celor doi îndrăgostiţi”, FUEGO MUSIC Official, 6 decembrie 2014

FUEGO - PREMIERĂ “Colinda celor doi îndrăgostiţi”, 
FUEGO MUSIC Official, 6 decembrie 2014


“Ușor, cu bucurie, mă pregătesc de drum. Moș Nicolae mi-a adus determinare și dorință pentru a mă revedea cu voi, peste tot în țara asta minunată, ca să petrecem împreună un Crăciun românesc.


Astă seară am avut parte de o nouă uimire. Am cântat, pornind magia iernii în localitatea PEȘTERA, județul CONSTANȚA. Nimic spectaculos veți spune. Doar că, în această bucățică de Românie, s-a creat un mic rai de sărbători. Totul e plin de lumini, de culoare, de căldură, cu bun gust. Și e mare lucru. Reușești să te simți exact ca într-o capitală europeană ornată pentru Crăciun. 


Am cântat aici prima oară în 2008, vara. De atunci și până acum, primarul VALENTIN VRABIE, om de ispravă, gospodar și plin de vitalitate, a reușit să transforme acest loc de Românie într-unul de poveste în care ți-e drag să revii. Împreună cu orchestra mea, am adus un strop de frumusețe acestei minuni. A se observa din poze. Iar eu mă bucur când văd astfel de poezii complete de Românie.


În final, pentru cei ce n-au prins momentul de la RADIO ROMÂNIA, vă invit să-l ascultați aici. Să-mi ziceți cum e piesa.” 

Paul Surugiu – Fuego
6 decembrie 2014

Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger