VIDEO/FUEGO a schimbat șase ținute în timpul unui concert!, Kanal D, 9 decembrie 2014

VIDEO/FUEGO a schimbat șase ținute în timpul unui concert!, 
Kanal D, 9 decembrie 2014


Fuego se află în plin turneu de Crăciun. Cântăreţul a susţinut un concert la Timişoara, iar bănăţenii au apreciat foarte mult prestaţia lui de pe scena.
“Ieri, Fuego și-a început cu dreptul turneul. Astfel, pe scena Operei Naționale din Timișoara, banățenii l-au primit, după un an, cu brațele deschise. Cum se întâmplă la mai toate concertele lui, sala a fost plină până la refuz. Mai mult, oamenii au venit pregătiți, știind repertoriul și au cântat împreună cu el.


Nu mică le-a fost surprinderea când au descoperit toate surprizele pregătite de romanticul colindător. Decorul unic și costumele inspirate din porturile populare străvechi, cu atașamente de peste 100 de ani, ce poartă semnătura DOINEI LEVINTZA au făcut senzație, la fel cum toți au rămas uimiți de conceptul de jocuri de lumini, de atmosferă și de noile sale creații, incluse pe albumul lansat în exclusivitate tot acolo, cel care cuprinde povești de iarnă pe ritm romantic.” (“Libertatea”, 9 decembrie 2014)



Pe Fuego îl puteți vedea în continuare, în țară. Este abia la început iar turneul său continuă, în fiecare zi. Azi a fost în Oradea, mâine în Câmpia Turzii și Turda, apoi în Piatra Neamț, Brăila, Bârlad, Iași, Bacău, Focșani, Galați, Constanța, Brașov, Cluj, Sibiu și Ploiești.


Sursa video: KanalD
9 decembrie 2014

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger