De vorbă cu... FUEGO, MediaTV Bârlad, 13 decembrie 2014

De vorbă cu... FUEGO, 
MediaTV Bârlad, 13 decembrie 2014


A venit luna decembrie şi a început sezonul colindelor. Şi fiindcă de ceva vreme Crăciunul românilor îl are în prim-plan pe FUEGO, care porneşte să colinde ţara cu al său turneu naţional, nici anul acesta nu putea fi altfel, cu atât mai mult cu cât spectacolul artistului poartă numele sugestiv - "CRĂCIUNU' NOSTRU-I ROMÂNESC!"


Bârlădenii au fost, și anul acesta, răsfățații sorții prin prezența unui artist complet care-și iubește publicul mai mult decât pe sine.
Și nimic n-ar fi fost posibil dacă nu ar exista o compatibilitate perfectă între artist și spectator. Cum se întâmplă la mai toate concertele artistului, sala a fost plină până la refuz.

Cu doar câteva minute înainte de a se întâlni cu publicul bârlădean, FUEGO ne-a declarat, în exclusivitate, că revine cu drag la Bârlad, unde deja se simte ca într-o familie și că e o bucurie și o împlinire să vezi că oamenii te aplaudă și te aclamă. În schimb, atunci când se întâmplă asta și tu îți vezi toți anii de muncă, de dăruire, de vise și poteci străbătute cu greu pentru a ajunge acolo, e o responsabilitate pentru a fi mai bun, pentru a da totul și pentru a conștientiza că datorezi, efectiv, tot ce ești, publicului tău.


Vă invităm să urmăriţi înregistrarea acestui interviu acordat în exclusivitate de FUEGO reporterilor Media TV Bârlad.


Sursa: MediaTV Bârlad
13 decembrie 2014

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger