EXCLUSIV/Surpriză de Crăciun! FUEGO a făcut un gest impresionant pentru o tânară oarbă! Fata, fană înfocată, şi-a rugat mama să-i scrie pe Facebook. El i-a răspuns şi a invitat-o la concert. Iată declaraţiile exclusive ale artistului, WOWbiz.ro, 18 decembrie 2014

EXCLUSIV/Surpriză de Crăciun! 
FUEGO a făcut un gest impresionant pentru o 
tânară oarbă! Fata, fană înfocată, şi-a rugat mama 
să-i scrie pe Facebook. El i-a răspuns şi a invitat-o la concert. 
Iată declaraţiile exclusive ale artistului, 
WOWbiz.ro, 18 decembrie 2014



Fuego a fost impresionat la maximum de o tânară. Artistul i-a făcut o mare bucurie, acum în preajma Sărbătorilor, prin intermediul mamei ei.
O tânară din Bucureşti a prins drag de Fuego şi de piesele lui pe care le ascultă mai mereu. Fata este oarbă, din păcate, şi nu ştie cum arată artistul ei preferat, dar îl iubeşte din tot sufletul şi îi ştie piesele pe de rost. Mama ei a vrut să-i facă o bucurie fiicei şi a încercat să ia legătura cu Fuego. I-a scris pe Facebook şi, surpriză, el i-a răspuns cu o invitaţie la un spectacol pe care-l va susţine zilele acestea la Ploieşti.


“Fuego le-a oferit mamei şi fetei câte o invitaţie la un spectacol de-al lui pe care-l susţine zilele acestea, la Ploieşti. El va sta de vorbă cu copila ca să-i bucure sufletul. Fata a orbit încă din primii ani ai copilăriei, acum ea are în jur de 20 şi ceva de ani”, ne-au dezvăluit surse din anturajul artistului.
Deşi face multe fapte de acest gen, nu neapărat în preajma sărbătorilor, Fuego nu "se laudă". Artistul tace şi face. Mai mult, nu s-a întâmplat de multe ori să refuze pe cineva care i-a cerut ajutorul. Faptul că i-a adus tinerei un zâmbet pe buze, pentru el este un lucru minunat.
Contactat de jurnaliştii WOWbiz.ro, Fuego a recunoscut că nu e prima dată când face un astfel de gest pentru fanii lui.
"Atât timp cât am cum să ajut pe cineva, cât pot să-i aduc o lumină în viaţă, o fac necondiţionat. În schimb, nu-mi place să epatez cu asta. Nu trâmbiţez toate faptele pe care le fac, cum nici măcar nu-mi place să se menţioneze de mine.


Vedeţi voi, eu am crescut într-o familie decentă, cu părinţi ce au făcut sacrificii ca să mă crească. Anii au trecut şi în prezent, pot dărui, la rândul meu. Lucruri simple. E minunat să vezi cum o mână de suflete dintr-un centru de plasament, spre exemplu, îţi mulţumesc cu ochii, vrând să strige, să te iubească doar pentru că le-ai oferit nişte cadouri.
Mă gândesc mereu că oamenii au nevoie de oameni pentru a merge mai departe. E un subiect speculat de mulţi, eu însă ştiu o singură idee. Dacă pot ajuta, o fac fără să stau pe gânduri, atât timp cât ajutorul meu poate schimba ceva sau poate aduce un moment de împlinire.
Iar tot ce am facut în această zonă, a fost din dorinţa de a face bine, nu din milă. Şi poate pentru a mulţumi pentru ce am primit, după ani de sacrificii şi greutăti. Oricum, e bine să ajutăm, să facem minuni, în lumea neîmpăcărilor continue şi să dăruim speranţă!
Eu am cântecul meu, muzica mea, iar peste toate gesturile minore, asta e cel mai frumos dar pe care-l ofer. Persoane cu ani pe chip vin să-mi mulţumeasca spunând că viaţa lor merge pe muzica mea. Tineri îşi pornesc drumul în viaţă tot pe acorduri romantice, iar eu, eu mă exprim cel mai bine prin asta pentru publicul meu!", a declarat Fuego pentru WOWbiz.ro.

Sursa: WOWbiz.ro
18 decembrie 2014


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger