FUEGO - Recital la Festivalul international de muzica usoara „Dan Spataru", Editia a VIII-a, Medgidia, 4 octombrie 2013

FUEGO - Recital la Festivalul internaţional de muzică uşoară
„Dan Spătaru", Ediţia a VIII-a




Festivalul internaţional de muzică uşoară ”Dan Spătaru”, Ediţia a VIII-a , a debutat aseară, 4 octombrie 2013, la Medgidia. Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu“, alături de Silvia Dumitrescu, Lora şi cei 10 concurenţi, care au interpretat fiecare câte două melodii, una din repertoriul regretatului artist, FUEGO a susţinut un recital dedicat maestrului Dan Spătaru.


Fuego a mărturisit că "este foarte fericit şi onorat de prezenţa sa pe scena Casei de Cultură din Medgidia, alături de un public minunat, dar şi de d.na Sida Spătaru, soţia lui Dan Spataru, dedicându-i acest recital maestrului, pe care l-a iubit şi l-a respectat mereu. 

Pentru mine, Dan Spătaru a fost un profesor de cântec, un idol de la care am înţeles că la început a fost muzica şi apoi cuvântul, că poezia coboară prin cântec şi că adevăratul artist este nemuritor. Dan Spătaru a semănat cu iubire câmpia din noi şi a rodit harul său în lume." 

Fuego i-a promis soţiei maestrului că la anul, începând cu luna martie, în turneul său naţional de primăvară, va colinda toată ţara cu un spectacol omagial dedicat maestrului Dan Spătaru, care va purta numele unui cunoscut şlagăr din repertoriul interpretului - „Serenada mea”.

Vă invităm să vizionaţi trei dintre melodiile interpretate de Fuego în cadrul recitalului live susţinut cu ocazia acestui eveniment, difuzate de Neptun TV, în prima seară a festivalului:

"Ti-am adus un măr"
Muzica: Paul Surugiu/Laurenţiu Palade
Versuri: Grigore Vieru


"Serenada mea" (melodie preluată din repertoriul maestrului Dan Spătaru)
Muzica: Ionel Tudor
Versuri: Andreea Andrei


"Scrisoare de bun rămas"
Muzica: Paul Ciprian Surugiu
Versuri: George Tarnea



Întreg recitalul susţinut de Fuego, în cadrul Festivalului internaţional de muzică uşoară „Dan Spătaru”, va fi transmis de Neptun TV, în data de 9 octombrie a.c., începând cu ora 11,00.

Sursa: Neptun TV
05 octombrie 2013

Mulţumim pentru înregistrarea integrală a festivalului, care a fost preluată de pe pagina de facebook "Spectacole de Neuitat", administrată de Ana Maria Halalai.

Fan Club Fuego Romania
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

CARMEN CAPATU-FOCSANI
10 octombrie 2013 la 14:57

CA SI FIDEL ASCULTATOR AL BOGATULUI REPERTORIU SUSTINUT DE MARELE NOSTRU ARTIST PAUL SURUGIU-FUEGO,AM URMARIT SI PRESTATIA DE LA MEDGIDIA,CU OCAZIA FESTIVALULUI DAN SPATARU.
AM AVUT O NOUA OCAZIE DE A RETRAI EMOTIILE TRANSMISE CU ATITA SUFLET DE CEL CARE NU PREGETA SA OMAGIEZE CU DARUIRE,HAR SI RECUNOSTINTA ACTIVITATEA MARELOR VALORI ALE NEAMULUI ROMANESC.ACELEASI MANIFESTARI PLINE DE EMOTII, LE-AM REMARCAT SI IN RINDUL PUBLICULUI DIN MEDGIDIA,CA SI A CELUI DIN PITESTI CU OCAZIA OMAGIERII MARELUI POET,PATRIOT GRIGORE VIERU.
ASISTENTA PLINA DE ENTUZIASM TRANSMISA DE ARTIST PRIN NATURALETEA, CALDURA,DARUIREA INTERPRETARII, A CINTAT ,A APLAUDAT,A LACRIMAT SI CRED CA FIECARE IN SINEA LUI SI-A ZIS"MAI VREAU"(SPUSELE ARTISTULUI).
ESENTA VALORII INCONTESTABILE A MARELUI ARTIST SE REMARCA PRIN NUMEROASELE TROFEE PRIMITE TIMP DE DOUAZECI ANI DE CARIERA ARTISTICA SI PRIN ADMIRATIA PUBLICULUI SAU FIDEL.DOVADA PRETUIRI TALENTULUI SI ACTIVITATII ARTISTICE O FACE SI FAPTUL CA II ESTE INCREDINTAT IN DAR REPERTORIUL CELUI CARE A FOST DAN SPATARU DE CATRE VADUVA ARTISTULUI.
O ALTA DOVADA ESTE CA A PRIMIT COLABORAREA CU MARELE COMPOZITOR JOLT KERESTELY SI CU ALTE NUME REMARCABILE DIN TARA SI REP. MOLDOVA.
CU OCAZIA MANIFESTARII DE LA MEDGI DIA AM AVUT REVELATIA REINTILNIRII CU CEL CARE A FOST INDRAGITUL ARTIST DAN SPATARU.TRAIESC CU SPERANTA CA SI CEI CARE FIIND MAI TINERI, VOR GUSTA DIN PLIN SAVOAREA SLAGARELOR PE CARE CU RECUNOSTINTA SI FIDELITATE LE VA INTERPRETA ARTISTUL NOSTRU DE MARE VALOARE PAUL SURUGIU -FUEGO.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger