Mii de oameni l-au aplaudat pe FUEGO la deschiderea Târgului de Crăciun 2013 din Ploieşti, phon.ro, 30 noiembrie 2013

Mii de oameni l-au aplaudat pe FUEGO la deschiderea Târgului de Crăciun 2013 din Ploieşti


Prezent aseară în Ploieşti, la inaugurarea Târgului de Crăciun 2013, Fuego a dat startul celebrării sărbătorilor de iarnă, inspirându-le tuturor celor prezenţi spiritul acestei perioade. Astfel, o mare imensă de oameni au invadat, cu mic cu mare, tineri şi vârstnici, Centrul Civic al Ploieştiului pentru a asculta piesele devenite tradiţie.


Fie că au fost colinde consacrate, precum “Împodobeşte, mamă, bradul!”, “Mare trandafir”, “La mulţi ani!” ori “E vremea colindelor”, ori melodii proaspete, de pe noul album, toate au reuşit să îi determine pe cei adunaţi, să interpreteze la unison, minunile din prag de sărbătoare, cele ce opresc clipa în loc, venind “din lumina unui Crăciun”.

Aşa se numeşte albumul pe care Fuego îl lansează în cadrul turneului său naţional de colinde, ce debutează pe 7 decembrie la Târgovişte şi se încheie, cu ultimele două reprezentaţii, la Ploieşti, pe 22 decembrie, şi la Bucureşti, pe 23 decembrie. Materialul poate fi achiziţionat, începând cu 7 decembrie, din toate magazinele de specialitate, precum şi de la standurile special amenajate la intrarea din fiecare sală de spectacol din turneu.


Acesta e prezentat ca fiind un material de atmosferă, cu teme muzicale ample, cu cântece de o sensibilitate specială, motive pentru a găsi liniştea necesară lumii haotice, pentru a ne împăca cu noi înşine, în permanenta noastră neîmpăcare.

Prezenţa lui Fuego în mijlocul ploieştenilor a fost prilejul ideal pentru a instaura taina Crăciunului, din luna cadourilor, căci această vreme luminată, ar fi pentru români, pentru cei sensibili, pentru cei ce consideră muzica salvarea vieţii demonstrative, tineri, vârstnici ori copii, lipsită de farmec dacă nu ar exista colindele celui ce a devenit un brand pentru tot ce înseamnă Crăciun.

Sursa: phon.ro
30 noiembrie 2013


Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger