VIDEO: Fuego a făcut… furori la Focşani, vranceamedia.ro, 16 decembrie 2013

VIDEO: Fuego a făcut… furori la Focşani, vranceamedia.ro, 16 decembrie 2013


Sala Ateneului Popular “Mr.Gh.Pastia” din Focşani s-a dovedit a fi arhiplină la concertul susţinut de Fuego, zilele trecute.
Mulţi oameni nu au mai putut intra la concert, iar organizatorii au suplimentat locurile cu scaune, în limita spaţiilor disponibile din sală.

Concertul s-a intitulat “Din lumina unui Craciun”, şi face parte din turneul naţional de colinde şi cântece de iarnă pe care artistul îl susţine în acest an în 17 mari oraşe ale ţării. La finalul spectacolului, Fuego a primit cadouri de la admiratoare: trandafiri, jucarii din pluş şi dulceaţă de piersici şi de capşuni.


Un minunat microrecital la nai l-a susţinut solista principală a orchestrei, Gina Sandu, interpretând una dintre piesele ce reprezintă România în lume, o partitură celebră cu accente dramatice, în care se regăsesc toate elementele dorului românesc, ale focului ce arde în români - “The lonely Sheperd”, compusă de James Last şi transpusă, printr-o fărâmă de genialitate, în nuanţele acestui instrument, de marele Gheorghe Zamfir.


Sursa: vranceamedia.ro
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger