FUEGO - interviu acordat, în exclusivitate, postului local de televiziune WYL TV Prahova, în emisiunea "Proces Verbal", realizator Bogdan Enache, 25 decembrie 2013

FUEGO - interviu acordat, în exclusivitate, postului local de televiziune WYL TV Prahova, în emisiunea "Proces Verbal", realizator Bogdan Enache, 25 decembrie 2013. 


În ediţia specială de Crăciun a emisiunii “Proces Verbal”, difuzată pe 25 decembrie 2013, de WYL TV Prahova, FUEGO a acordat un interviu, în exclusivitate, realizatorului Bogdan Enache.

Crăciunul  reprezintă un prilej de înălţare spirituală, nu neapărat din punct de vedere religios, ci moral, pentru că acum acordăm importanţa cuvenită sentimentelor noastre, prin felul în care alegem să petrecem aceste zile încărcate de magie şi mister.

Cu gândul la esenţa spiritului nostru şi la simbolurile pe care această zi sfântă, cea mai frumoasă sărbătoare de peste an, le reînvie în noi, Fuego a transmis, prin intermediul postului local WYL TV Prahova, în cuvinte şi simţiri, ce înseamnă Crăciunul pentru el, cum îl percepe şi poate cel mai important, cum alege să îl sărbătorească, acum, când lumea nu mai acordă credit sufletului, valorilor morale şi muzicii de calitate. “N-am mai simţit de mult Crăciunul cum era în copilărie”, spune artistul, amintindu-şi, cu nostalgie, de acea perioadă în care tradiţiile încă se mai păstrau.

Astfel, Fuego ne-a mărturisit că se simte cuprins de o emoţie de nedescris în acest timp, că se gândeşte la tatăl său, la prietenii şi la admiratorii săi, îndemnându-ne ca, pentru o clipă, să ne îndreptăm gândul spre  cei dragi, spre tot ce ne face să devenim mai oameni.

Fuego a mai povestit despre onoarea pe care i-au acordat-o confraţii basarabeni, răsplătindu-l cu emblema simbolică de ambasador, de exponent al valorilor româneşti, pentru muzica sa. 

“Am primit ordinul de „Artist al Poporului al Republicii Moldova” într-o zi specială, ziua mea de naştere, urmând ca distincţia să îmi fie oferită într-un cadru festiv, de către preşedintele Nicolae Timofti, în acelaşi timp în care au fost decoraţi 30 de dascăli, maeştri ai literelor, susţinători ai limbii române şi a promovării acesteia în şcoli.
Am fost emoţionat, copleşit de greutatea şi obligaţiile pe care le implică titlul de “Artist al Poporului Republicii Moldova”, dar mi-am spus, fără menajamente, cu sufletul deschis şi inima de român ardelean, că voi milita cu arma cuvântului şi muzicii, cu toată fiinţa mea, pentru aducerea şi menținerea frumosului prin artă, pe marea scenă a lumii!”

Întrebat ce îşi doreşte le la 2014, artistul ne-a prezentat trei dintre cele mai importante proiecte ale sale - Turneul naţional de primăvară, spectacol omagial dedicat maestrului Dan Spătaru, intitulat sugestiv "Serenada mea", finalizarea materialului discografic cu maestrul Jolt Kerestely şi o nouă colaborare cu doamna cântecului popular românesc, Irina Loghin, ce se va concretiza într-un nou album.

Fan Club Fuego Romania îi mulţumeşte artistului Fuego, pe această cale, pentru declaraţiile făcute public acestui post de televiziune şi îi urează mulţi ani dedicaţi cântecului, sărbători luminate, viaţă lungă și frumoasă, cu bucurie, sănătate, armonie, pace şi prosperitate!

Dragi prieteni, vă invităm să ascultaţi acest interviu emoţionant acordat de Paul Surugiu - Fuego, realizatorului Bogdan Enache de la WYL TV Prahova.

Vizionare plăcută!



Sursa: WYL TV Prahova
25 decembrie 2013

Articol postat de:
Fan Club Fuego Romania
27 decembrie 2013
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger