FUEGO la “Acces Direct” - Lansare extraordinară album de colinde şi cântece de sărbători - “DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN”, Antena1, 05 decembrie 2013

FUEGO la “Acces Direct” - Lansare extraordinară album de colinde şi cântece de sărbători - “DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN”, Antena1, 05 decembrie 2013


Joi, 5 decembrie 2013, Fuego a fost invitatul Simonei Gherghe, în ediţia specială a emisiunii “Acces Direct”, pe Antena1.

Artistul nu a venit cu mâna goală în Ajun de Moş Nicolae, ci cu o ghetuţă plină de daruri, atât pentru moderatoarea emisiunii Simona Gherghe, cât si pentru toţi admiratorii săi - o nouă surpriză muzicală, albumul de colinde şi cântece de iarnă - “DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN” - o poveste românească despre minunile vremii, a cărei lansare a avut loc în această seară în cadrul emisiunii.



Noul material discografic fost realizat cu sprijinul societăţi MONSSON GROUP şi produs de Casa de discuri "EUROMUSIC" Cluj Napoca, iar colecţia de cântece a fost realizată la Cluj, de Fuego şi orchestratorul Alexandru Malschi.

Albumul “Din lumina unui Crăciun” este mai mult decât un simplu album de cântece de sărbătoare, este o poveste românească care ne învaţă că toate minunile apar atunci când suntem mai darnici cu noi şi cu aşteptările noastre.


Pentru a ne introduce în atmosfera acestor sărbători, în taina colindelor şi a cântecelor de Crăciun, Fuego a interpretat, în premieră, piesa ce dă titlul albumului “Din lumina unui Crăciun”, creând astfel un climat special, propice acestor zile, punându-şi în valoare talentul cu care a fost hărăzit.


Fuego şi-a transpus gândurile pe o fărâmă de suflet, amintindu-şi, cu zâmbetul pe buze, de copilărie, de bunici, de părinţi şi de toţi cei care i-au marcat, într-un fel sau altul, această perioadă minunată din viaţă.


 “Am început să cânt de când eram la cămin. Aveam trei anişori. Aveam un magnetofon, primit de părinţi de la niste prieteni. Tatăl meu mă imprima mereu. Chema vecinii să vină să mă asculte. M-au imprimat, am benzi întregi. Tata mă înregistra, pentru că el considera că am o voce frumoasă. Cântam numai cântece patriotice, deoarece părinţii mei m-au învăţat, de mic copil, să fiu un bun român.”

Şi pentru că suntem în perioada cadourilor, Fuego i-a oferit Simonei Gherghe un dar de suflet - cartea “Testament pentru Fuego”, un album înnobilat cu poemele scrise, în ultimii 3 ani şi jumatate de viaţă, de poetul Grigore Vieru.

Artistul ne-a mai mărturisit că va porni cu turneul său de colinde şi cântece de crăciun pe 7 decembrie la Târgovişte, ducând în dar, tuturor celor prezenţi în sălile de spectacol, lumina Crăciunului, prin cântecele sale, renăscând în suflete acea bucurie simplă, dar înalţătoare, a Naşterii Mântuitorului, cea care îl va însoţi, timp de două săptămâni, în 17 oraşe ale ţării, în turneul ce poartă aceeaşi denumire.
Turneul se va încheia la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, pe 23 decembrie 2013.


Momentul cel mai emoţionant al acestei seri, l-a constituit duetul inedit dintre Fuego şi George Dennehy, chitaristul român născut fără braţe, a cărui poveste reprezintă o lecţie de voinţă predată lumii întregi, interpretând melodia “E vremea colindelor”. A învăţat să cânte la chitară cu ajutorul picioarelor şi călătoreşte prin toată lumea pentru a-i convinge pe tinerii cu dizabilităţi că niciun vis nu este de neatins.



Profund marcat de talentul şi voinţa pe care acest tânăr o are, artistul a mărturisit :
“Născut fără mâini, baiatul a sfidat soarta şi şi-a urmat visul, iar eu sunt bucuros că, în această seară, am putut face un om fericit!”


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger