„DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN” - Premiere, Noutăţi, Materiele speciale, Muzică de suflet şi atmosferă de poveste, începând din 7 decembrie, în toată ţara!

„DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN” -  Premiere, Noutăţi, Materiele speciale, Muzică de suflet şi atmosferă de poveste, începând din 7 decembrie, în toată ţara!


Mai este doar o zi! Începând de mâine, 7 decembrie, Fuego, împreună cu orchestra condusă de concert-maestrul Filarmonicii din Piteşti, Madalin Sandu, echipa sa şi tolba de surprize pornesc la colindat prin ţară. Nu trebuie să îi primim cu nuci, mere şi colaci, ci cu sufletul deschis, pentru a descoperi ce vine „DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN”, pentru a primi cadourile sale muzicale şi a rememora clipele magice ale copilăriei ce servesc anul acesta drept imagini de Crăciun.

Aşa cum v-a obişnuit pe toţi, artistul aduce, în premieră, o serie de cântece de Crăciun, colinde tradiţionale reinterpretate, ori piese de sărbătoare ce conferă simbolurilor vremii, o altă înfăţişare. Toate acestea se regasesc pe albumul eveniment, prezentat oficial pe 6 decembrie în cadrul emisiunii “Acces direct” moderată de Simona Gherghe, cel care va beneficia de lansări speciale în fiecare oraş în care va poposi turneul - “DIN LUMINA UNUI CRACIUN”.



Albumul este unul de atmosfera, o radiografie sonoră a iernii, cu sunete ample, o colecţie de poveşti ce transmit că sărbătorile nu au neapărat ceva special ascuns în ele, ci că motivele stau de fapt în noi, în felul în care ne bucurăm de Naşterea Mântuitorului, de felul în care sărbătorim Crăciunul, cu cei dragi alături, cu muzica bună, masă îmbelşugată şi vin fiert cu arome de scorţişoară. Arome speciale are şi albumul, care benefiziază de o grafică de excepţie, realizată în studiourile “EUROMUSIC” Cluj-Napoca. Acesta a fost realizat şi susţinut cu sprijinul MONSSON Group.

Tocmai asta are special Fuego, reuşind să capete unicitatea şi originalitatea la care fiecare artist tinde. Pe lângă faptul că poate stăpâni, din punct de vedere interpretativ, mai multe stiluri, el interpretează cu sensibilitate, dând o căldură cântecului şi versului înălţat acestui timp magic. Tot pentru acest timp, dar şi pentru admiratorii sai, Fuego a pregătit un calendar special 2014 - “POVESTEA UNOR CLIPE”, în care rememorează, trăieşte, simte şi transmite parte din sine.


Admiratorii au fost în prim plan şi atunci când s-a decis ca alături de albume, calendar, DVD-uri, să ofere în acest turneu un accesoriu inedit, personalizat, un fular surpriză, în culorile vremii, cu inscripţia numelui său, ce va putea fi găsit la standurile speciale de la fiecare sală de spectacol.


Iată ce precizează Fuego cu privire la turneu, la surprizele pe care le-a pregatit împreună cu echipa sa:
„Văd şi simt acest turneu ca o încântare a simţurilor. Parcă fiecare melodie, ce sună diferit cu sprijinul orchestrei, are o altă însemnătate, fiind aşezată acolo unde trebuie, în momentul potrivit, în perioada în care tălmăcim minuni pentru o viaţă, în iarna ce vine „din lumina unui Crăciun”.

E darul pe care eu vi-l dăruiesc, ca semn de preţuire şi mulţumire pentru tot sprijinul vostru. Pornesc la drum cu gândul că sunt un om fericit. Și împlinit, cu mine însumi în primul rând. Cred că pofta de viață cheamă viața, și credeți-mă, nu există fericire mai supremă  decât aceea de a ști că munca ta, realizată cu trudă, cu nopți nedormite, cu stres, ajunge să fie apreciată de cei pentru care ai plămădit-o.

Sunt fericit că pot cânta și că, prin cântecul meu, aduc fericire şi altora. Nu am găsit încă definiția fericirii, dar atunci când ai parte de zâmbete, când faci ceea ce îți place, când iubești tot ce te înconjoară, cred că i-ai atins scopul. De nu aș avea cui să mă adresez, m-aș simți neputincios. Muzica se transmite, cu emoție și căldură, oamenilor, şi ăsta e ţelul meu. Să vă transmit linişte şi bucurie, din lumina unui Craciun!”

“Un dar de Crăaciun” se numeşte şi cadoul pe care artistul îl oferă tuturor celor ce iubesc muzica sa, marţi, 10 decembrie, împreună cu ziarul “Libertatea”. Albumul cuprinde parte din cele mai frumoase melodii de Crăciun, colinde clasice, înregistrate pe parcursul a 15 ani, de când a început să abordeze, cu tact şi emoţie, acest stil muzical.


În 17 oraşe vă puteţi întâlni cu Fuego şi echipa sa, pentru a primi colinda şi pentru a împărtăţi, împreună cu dânsul, cântecul, cuvântul şi muzica înaltă. Spectacolele vor fi montate într-o manieră diferită de cele anterioare, iar Fuego va împărtăşi spiritul sărbătorilor tuturor celor care cred că muzica e cea care linişteşte, dăruindu-le astfel valori şi simboluri măreţe, prin mesajele sale, prin muzica sa, prin intermediul colindelor care l-au transformat, de câţiva ani, într-un brand al perioadei de iarnă.


Turneul „Din lumina unui Crăciun” va conferi o nouă înfăţişare minunilor tainice din prag de Crăciun, construind o poveste în care principii de căpătâi vor fi emoţia şi sensibilitatea.

În continuare, vă prezentăm datele si locaţiile în care artistul va poposi, nu pentru a vă colinda, ci pentru a vă transforma, măcar pentru doua ore, atât timp cât va ţine spectacolul, live, pe ritmurile celor mai cunoscute, dar şi celor mai noi cântece, în corifei ai Crăciunului:

- 7 decembrie, ora 19:00 – Târgovişte (Casa de Culturî a Sindicatelor);
- 8 decembrie, ora 19:00 - Constanţa (Casa de Cultură a Sindicatelor);
-9 decembrie, ora 19:00 – Galaţi (Teatrul Muzical „Nae Leonard”);
-10 decembrie, ora 19:00 – Iaşi (Teatrul National „Vasile Alecsandri”);
-11 decembrie, ora 19:00 – Bârlad (Casa de Cultură a Sindicatelor)
-12 decembrie, ora 19:00 – Adjud (Casa de Cultură “Tudor Vornicu”);
-13 decembrie, ora 19:00 – Focşani (Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”);
-14 decembrie, ora 19:00 – Bacău (Teatrul Municipal "Bacovia");
-15 decembrie, ora 19:00 - Piatra Neamţ (Casa de Cultură a Sindicatelor);
-16 decembrie, ora 18:00 – Sibiu (Filarmonica de Stat – Sala Thalia)
- 17 decembrie, ora 19.00 – Arad (Atrium Mall)
-18 decembrie, ora 19:00 – Timişoara (Opera Naţională Română Timişoara);
-19 decembrie, ora 19:00 – Oradea (Casa de Cultură a Sindicatelor)
-20 decembrie, ora 19:00 – Cluj (Casa de Cultură a Studenţilor)
-21 decembrie, ora 19:00 – Brasov (Casa de Cultură, Sala Reduta);
-22 decembrie, ora 19:00 – Ploieşti (Casa de Cultură a Sindicatelor);
-23 decembrie, ora 19:30 – BUCUREŞTI (Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti).

Biletele se pot procura de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol.

Turneul este realizat cu sprijinul societăţilor: S.C. “PROXIMA MODA” S.R.L - PANCIU (Manager General: Elena Stoica), “HIDROCONSTRUCȚIA” S.A. Bacău şi “MONSSON GROUP”.

Partenerii evenimentului sunt: “Familia Favorit”, “Cotnari”, “Lulyon by Proxima Moda”, “Libertatea”, “Actualitatea muzicală”, “Editura Anamarol”, “Asociaţia culturală Regal D’art”, “Confluenţe literare”, “EUROMUSIC”.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi suna la numărul de telefon: 0746774204, sau puteţi accesa urmatoarele site-uri:

Fan Club Fuego Romania
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
8 decembrie 2013 la 09:31

Anca Barlad La multi ani FAVORUT TV.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger