FUEGO celebrează ziua României la “Duminica în familie”, TVR1, 1 Decembrie 2013

Fuego celebrează ziua României la 
“Duminica în familie”, TVR1, 1 Decembrie 2013


Duminică,  1 Decembrie 2013, de Ziua Naţională a României, Ramona Bădescu şi producatorul  Corina Voicu, ne-au dat întâlnire la o ediţie specială a emisiunii “Duminica în familie”, alături de vedete, personalităţi şi români de succes, marcând acest eveniment cu motive reale de mândrie pentru orice român: branduri româneşti de succes naţional şi internaţional.

Fuego a fost invitatul special al Ramonei Bădescu, alături de personalităţi ale artei şi muzicii româneşti - Sofia Vicoveanca, Dida Drăgan, Angela Similea şi Ovidiu Comornic, elevii Liceului “Tonitza” şi Dan Puric.


Moment de voioşie şi bună dispoziţie, “Duminica în familie” a intrat în casele şi inimile românilor, sărbătorind ziua Naţională a României, cu invitaţi de excepţie, care au vorbit despre lucrurile cu adevărat importante pentru românii - despre tradiţii, obiceiuri, despre istoria zbuciumată a neamului nostru şi sacrificiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, pentru a ne asigura un viitor mai bun.


Pe parcursul a trei ore, invitaţii Ramonei Bădescu ne-au arătat că acest moment istoric se poate aniversa cu bucurie, în armonie şi veselie, privind cu optimism şi pozitiv spre viitor,  încercând să  ne promovăm ţara, astfel încât să fim priviţi altfel în exterior.
Fuego a celebrat ziua României, prin cântec, oferind publicului o piesă emoţionantă „IMNUL NEAMULUI”, pe versurile marelui poet basarabean Grigore Vieru şi muzica lui Ilie Gorincioi, care emite un mesaj patriotic, reamintit că naţionalismul şi bucuria de a fi român sunt emoţii existenţiale.


Pentru a da startul lunii în care va colinda întreaga ţară cu turneul de colinde şi cântece de iarnă - “Din lumina unui Crăciun”, începând cu 7 decembrie, la Târgovişte, şi terminând pe 23 decembrie, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, artistul a interpretat un cântec dedicat românilor, care transmite un mesaj evidenţiat chiar de titlul piesei - “Veniţi în casă de români”, pe versurile poetei Carmen Aldea Vlad şi muzica semnată de Paul Surugiu şi Alexandru Malschi. 
  

Turneul de colinde va oferi publicului o multitudine de noutăţi, schimbări de registru şi noi surprize pentru toţi cei ce aleg să petreacă o seară de neuitat, într-un spectacol de două ore, live, alături de Fuego. Artistul va cânta alături de instrumentişti consacraţi, beneficiind de un acompaniat orchestral condus de concert-maestrul Filarmocii de Stat din Piteşti, Mădălin Sandu.

Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger