Craiova a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă. Patinaj artistic și FUEGO de Ziua Naţională, lupamea.ro, 02 decembrie 2013

Craiova a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă.
Patinaj artistic şi FUEGO de Ziua Naţională


Asociaţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021, susţinută de Primăria Craiova, a organizat şi prezentat duminică seara un spectacol de lumini, culoare, muzică şi vrajă. Celebrările au început dis de dimineaţă cu ceremonia militar - religioasă dedicată Zilei Naţionale. Patinoarul din centrul oraşului s-a umplut iar luminile din oraş s-au aprins.

 Steluţe, reni, moşi crăciuni şi mii de luminiţe au început deja să împodobească Bănia. Adevăratul spectacol al luminilor va avea loc de Moş Nicolae, pe 6 decembrie. Iarna nu putea să înceapă fără gheaţă, chiar dacă zăpada căzută în ultimele zile de noiembrie a cam dispărut. Privaţi de plăcerea de a zbura pe gheaţă anul trecut, în acest an craiovenii au şansa de merge la patinoar.

În centrul oraşului, în Piaţa Prefecturii, a fost deschis oficial patinoarul, cu spectacol de lumini şi sunete, cu peste 1.500 de spectatori şi miros de vin fiert. Lotul Naţional de Patinaj al României a susţinut seara trecută un adevărat spectacol de patinaj artistic, au dansat, au interacţionat cu publicul şi s-au distrat pe scena de gheaţă.


În continuarea spectacolului trupa de pop-opera Destinto şi Fuego au încălzit atmosfera cu ritmuri puternice. A fost cam tare, cam aglomerat dar frumos, aşa pare a fi descrisă de craioveni întreaga zi de sărbătoare naţională.


Autor: Sunita Bica
Sursa: lupamea.ro
02 decembrie 2013


Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger