„Din lumina unui Crăciun” - Fuego îi va colinda, în weekend, pe constănţeni, telegrafonline.ro, 03 decembrie 2013


„Din lumina unui Crăciun” - Fuego îi va colinda, în weekend, pe constănţeni, telegrafonline.ro, 03 decembrie 2013



Am intrat oficial în luna decembrie şi în perioada de început a sărbătorilor de iarnă, astfel că, pe scenele din oraş şi din ţară, au început să răsune colindele româneşti şi nu numai. A venit vremea ca şi unul dintre cei mai „iscusiţi” colindători ai patriei, Paul Surugiu, alias Fuego, să pornească în tradiţionalul său turneu de sărbători. Solistul îşi va începe turneul intitulat „Din lumina unui Crăciun” chiar în acest sfârşit de săptămână, când va poposi şi la Constanţa. Sâmbătă va susţine primul spectacol din acest tur al ţării, iar duminică, de la ora 19.00, se va revedea cu constănţenii pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor (CSS). Biletele pentru spectacolul de duminică se găsesc încă la sediul instituţiei, la preţul de 40 de lei, însă constănţenii trebuie să se grăbească, pentru că în vânzare au mai rămas doar câteva zeci de tichete.

COLINDĂ ŢARA ÎNTREAGĂ
După spectacolele de sâmbătă şi duminică, de la Târgovişte şi Constanţa, Fuego va străbate întreaga ţară cu turneul său, însă anul acesta nu va mai ajunge şi peste Prutla Chişinău, aşa cum obişnuia în trecut. Astfel, până pe 23 decembrie, artistul va concerta la Galaţi, Iaşi, Bârlad, Adjud, Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Sibiu, Arad, Timişoara, Oradea, Cluj, Braşov, Ploieşti şi Bucureşti.



TURNEU NOU, ALBUM NOU
Prin punerea în scenă a spectacolelor, de o manieră diferită de cea cu care şi-a obişnuit publicul până acum, Fuego va împărtăşi spiritul sărbătorilor, prin intermediul colindelor sale, tuturor iubitorilor de muzică. Spectacolul va conţine efecte speciale, montaje spectaculoase sau surprize inedite. În cadrul turneului „Din lumina unui Crăciun”, Fuego va lansa, în exclusivitate, şi un nou album de colinde şi cântece de iarnă cu acelaşi nume. „Crăciunul e mai mult decât o sărbătoare, e puntea stabilită între sacru şi profan, e vremea sfântă în care Mântuitorul se naşte şi care adună într-o singură simţire, dorul şi viaţa, bucuria şi liniştea. Colinda lumii o păstrează în lumină şi fiecare moment e prilej de reînnoire sufletească, de împăcare cu sine şi cu cei din jur. Tocmai de aceea, prin turneul „Din lumina unui Crăciun”, îmi doresc să vă ofer o perioadă în care, împreună cu muzica mea, să păstraţi lumina, liniştea, împăcându-vă cu sufletul vostru”, spune Fuego despre turneul său.



Autor: Cristian STANCU
Sursa: telegrafonline.ro
03decembrie 2013

Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger