Turneul Naţional "Din lumina unui Crăciun" - FUEGO a primit flori şi borcane cu dulceaţă de la fanii din Focşani, Ziarul „Monitorul de Vrancea”, 16 decembrie 2013

Turneul Naţional "Din lumina unui Crăciun" 
FUEGO a primit flori şi borcane cu dulceaţă de la fanii din Focşani, Ziarul „Monitorul de Vrancea”


Focşănenii au luat cu asalt, la propriu, Ateneul Popular ”Mr. Gh. Pastia”, vineri seară, când a avut loc concertul lui Fuego, intitulat “Din lumina unui Crăciun”.


Pentru că locurile au fost insuficiente, iar publicul numeros, organizatorii au amplasat scaune şi pe culoare. Iubitul artist, care revine în fiecare an la Focşani în cadrul turneului său de Crăciun, a fost impresionat de audienţa de care se bucură în Vrancea şi a spus că, dacă ştia că va fi atât de aglomerat, ar mai fi programat un spectacol în prima parte a zilei. Spectacolul de la Focşani este al doilea pe care Fuego l-a susţinut în cadrul acestui turneu de Crăciun în Vrancea, după cel de la Adjud. Artistul a apreciat şi atmosfera caldă, la propriu şi la figurat, de la Ateneu.


Paul Surugiu a fost acompaniat de Orchestra Filarmonicii din Piteşti şi a fermecat publicul focşănean cu acordurile cântecelor de Crăciun, dar şi prin spectaculozitatea decorurilor şi a costumelor. Pe scenă, alături de Fuego, a cântat excepţional la nai şi o soprană, care a fost ucenica maestrului Gheorghe Zamfir. Atmosfera a fost caldă şi emoţionantă şi datorită luminiţelor din sală, fiecare spectator primind la intrare un breloc cu led.


Fuego a ţinut să mulţumească în mod special Elenei Stoica, patroana firmei “Tricoton” Panciu şi consilier local PSD în acelaşi oraş, care a primit o diplomă şi flori, datorită susţinerii oferite şi faptului că firma menţionată a realizat costumele de scenă ale membrilor band-ului artistului. Cu ocazia spectacolului, Fuego şi-a lansat şi noul album cu cântece de Crăciun.   


La final, artistul a fost răsplătit cu multe flori, dar şi cu alte daruri speciale. Fuego a mărturist publicului că, de 10 ani de când susţine concerte la Focşani, o bătrânică îi aduce dulceaţă, iar anul acesta a venit cu dulceaţă de gutui şi căpşuni. Paul Surugiu are la Focşani şi un fin, un băieţel pe care l-a botezat cu numele său. 



Cele două ore de spectacol s-au scurs pe nesimţite pentru focşănenii prezenţi în sala de spectacole, care au plecat acasă mai încărcaţi sufleteşte.

Autor: Mihaela Gîrleanu
Sursa: Ziarul “Monitorul de Vrancea”

16 decembrie 2013

Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger