Albumul de colinde şi cântece de iarnă “Din lumina unui Crăciun“ - FUEGO - o poveste muzicală despre minunile sărbătorilor de iarnă! Iată cum arată coperta albumului!

Albumul de colinde şi cântece de iarnă "Din lumina
unui Crăciun" - FUEGO  - o poveste muzicală 
despre minunile sărbătorilor de iarnă! 
Iată cum arată coperta albumului!


Adeseori, de Crăciun, ne dorim să cuprindem în câteva cuvinte, într-o urare, într-un cadou, toată simţirea, tot gândul înalt, fiecare clipă nespusă, adunată de-a lungul anului în dorinţele de sărbători. Sărbătorile ar fi uneori mai sărace dacă nu am avea împrejurul nostru, cu sinceritate şi calmitate, oamenii dragi, muzică bună, daruri alese şi mai presus de toate, linişte.
Şi cum liniştea poate fi o stare indusă de emoţie, cu emoţie şi simplitate, putem căpăta liniştea prin muzica sărbătorilor, prin intermediul unui motiv de a spera, de a crede, de a rememora perioada copilăriei ori a Crăciunului de anul trecut.
Iar acest motiv poate fi albumul extraordinar, care va fi lansat de Fuego în scurt timp, "Din lumina unui Crăciun", un dar de sărbătoare, prilejul fiecăruia de a oferi, în locul lucrurilor materiale, emoţii, stări, muzică de calitate.
Materialul "Din lumina unui Crăciun" aduce cu sine ceea ce numim simplitate. Un motiv pentru a ne opri din goana după adevăruri imaginare, din lupta demonstrativă la care ne supune viaţa şi de a asculta, cu sufletul deschis, lecţii, imagini de sunet despre noi, despre minunile vremii, despre ce am vrea să spunem şi să strigăm cu toata fiinţa.


Este mai mult decât un banal album de cântece de sărbătoare. Este o poveste românească care ne învaţă că toate minunile vremii apar atunci când suntem mai darnici cu noi şi cu aşteptările noastre. Colindul e o stare, mai mult decât un cântec. E ceea ce vine din lumina unui Crăciun, iar Fuego transmite prin buchetul de colecţie adunat grămăjoară aici, ceva ce nu poate fi notat in cuvinte, ci în simţiri.
Colecţia de cântece, realizată la Cluj, de Fuego şi orchestratorul Alexandru Malschi, a fost realizată cu sprijinul societăţi MONSSON GROUP şi produsă de Casa de discuri "EUROMUSIC" Cluj Napoca. 


Foto preluate de pe site-ul euromusicstudio.ro

Vă prezentăm, în premieră, coperta acestui material special. Iată ce precizează Fuego despre colecţia sa de cântece, precum şi mulţumirile aduse de el celor ce s-au implicat, cu profesionalism, în realizarea acestuia, precum şi în activitatea sa:
"Gândul meu bun, recunoştinţa şi întreaga apreciere se regăsesc în cântecele mele şi în fiecare proiect pe care aleg să vi-l ofer, închinând pentru voi, steaua care m-a purtat timp de 20 de ani, prin tabloul muzicii, ajutându-mă să duc mai departe, tot mai departe, harul pe care l-am primit. 
Şi poate că fiecare melodie e un semn de mulţumire, iar în preajma sărbătorii Naşterii Mântuitorului, vă dăruiesc vouă, admiratorilor mei, un semn de plecăciune curată, înclinându-mă în faţa voastră, căci fără voi, aş fi mai singur, ori poate prea solemn pentru a face muzică, pentru a făuri arta. Arta e pentru oameni, iar eu exist prin, cu şi pentru voi! Şi vă mulţumesc pentru asta!


Acest album nu ar fi reuşit să ajungă la forma dobândită, să capete conturul unei poveşti, dacă din lumina bunăvoinţei, nu ar fi existat sprijinul societăţii "MONSSON GROUP", prietenii mei de suflet, care mi-au dovedit că sprijinul necondiţionat este esenţa evoluţiei şi că fără voinţă şi conştiinciozitate nu poţi menţine un parcurs.
De asemenea, mulţumiri aduc  şi societăţii "S.C. Proxima Moda S.R.L.", manager general Elena Stoica, o persoană fără de care nu aş fi reuşit să descopăr ce e solidaritatea, care se implică în permanenţă în tot ce întreprind şi care îmi demonstrează, în fiecare moment, că imaginea lumii şi-a vieţii stă sub semnul optimismului şi al rafinamentului.
Mulţumiri aduc si celui fără de care nu puteam făuri acest material, prietenul, colegul şi finul meu, ALEXANDRU MALSCHI, un orchestrator şi un compozitor talentat, conştiincios, profesionist, precum şi producătorului meu, un om cu suflet cât o mie, Florin Puica Dat, un prieten sincer si devotat.”
Albumul va beneficia de o lansare specială în fiecare oraş din cadrul turneului „Din lumina unui Crăciun”, pe care Fuego îl porneşte pe 7 decembrie a.c. la Târgovişte, urmând ca ulterior să poposească în 17 oraşe, pentru a veni să vestească tuturor Crăciunul. Turneul se va încheia la Bucureşti, pe 23 decembrie, la Palatul Naţional al Copiilor. Spectacolele vor fi construite într-o manieră specială, beneficiind de acompaniamentul orchestrei  condusă de concert-maestrul Mădălin Sandu. 


De asemenea, albumul "Din lumina unui Crăciun" va putea fi achiziţionat, începând cu 6 decembrie 2013, din magazinile de specialitate, precum şi de la chioşcurile special amenajate la fiecare sala de spectacol în care se va desfăşura turneul.

Pe lânga acest material, Fuego va edita, în număr limitat, împreună cu ziarul "Libertatea", partener media al albumului şi al turneului, un cadou pentru toţi cei ce iubesc şi apreciază activitatea şi colindele lui Fuego, CD-UL  BEST OF "DE CRĂCIUN" -  "UN DAR DE CRĂCIUN". Acesta va putea fi achiziţionat de la toate punctele de difuzare a presei pe data de 10 decembrie a.c. Audiţie plăcută!


Publicat de:
Fan Club Fuego Romania
24 noiembrie 2013
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger