Ce surpriză uriaşă i-au făcut fanii lui FUEGO la ultimul său spectacol! Artistul a plâns şi a rămas fără grai!, “WowBiz”, 24 decembrie 2013

Ce surpriză uriaşă i-au făcut fanii lui FUEGO la ultimul său spectacol! Artistul a plâns şi a rămas fără grai!, “WowBiz”, 24 decembrie 2013


Aseară, la Palatul Copiilor din Capitală, Fuego a susţinut ultimul său spectacol de colinde din turneul naţional început pe 3 decembrie.

Conform obiceiului, Paul Surugiu a susţinut un spectacol de vis, care i-a introdus pe cei prezenţi la faţa locului în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă. Şi dacă artistul nu a rămas dator faţă de fanii lui, ei bine, nici aceştia nu s-au lăsat mai prejos.

Spre marea surprindere a cântăreţului, cei 3.000 de spectatori au aprins, la cea de a doua colindă interpretată de el, nişte candele micuţe cu luminiţe, făcute special pentru acea seară de fanclubul său din Bucureşti şi distribuite tuturor la intrare.


"Am rămas mut de uimire când am văzut toată sala plină de beculeţe! M-au impulsionat să dau totul din mine! Vă spun sincer, am fost atât de impresionat, încât mi-au dat lacrimile pe scenă! Să vezi atât de multă iubire pentru tine, e ceva de nedescris", a declarat artistul pentru WOWbiz.ro.

Autor: Cornelia Ionescu
Sursa: WowBiz.ro
24 decembrie 2013


Articol postat de:
Fan Club Fuego Romania
24 decembrie 2013
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger