FUEGO - Selecţiuni din spectacolul "Din lumina unui Craciun", Iaşi, 10 decembrie 2013, înregistrat la Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri", de TVR Iaşi, şi difuzat în 20 decembrie 2013

Selecţiuni din spectacolul "Din lumina unui Craciun", Iaşi, 10 decembrie 2013, înregistrat la Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri", de TVR Iaşi, şi difuzat în 20 decembrie 2013


Vineri, 20 decembrie 2013, TVR Iaşi a difuzat, în exclusivitate, spectacolul de colinde şi cântece de iarnă “Din lumina unui Crăciun”, susţinut de Paul Surugiu - Fuego, în sala Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi.

Fuego - "Colind ţara dintre munţi"
Versuri: Carmen Aldea Vlad


Aici, pe scena Teatrului Naţional, Fuego a interpretat cântece de Crăciun de pe toate materialele discografice lansate în ultimii zece ani, dar şi melodii noi de pe recentul album lansat chiar în seara concertului. Spectacolul, o colecţie de cântece noi şi vechi, piese de Crăciun interpretate în stilul său inconfundabil, are în componenţa sa mai multe momente speciale, ce stârnesc sentimente dintre cele mai năvalnice, lecţii de viaţă ori de virtuozitate în arta interpretativă.

Fuego - "Veniţi în casă de români"
Muzica: P. Surugiu, A. Malschi
Versuri: Carmen Aldea Vlad


Fuego - "Viflaime, Viflaime..."
Colind tradiţional


Publicul elegant, ce a dat consistenţă unei săli speciale, cu o acustică veritabilă, a fost în permanenţă atent la fiecare acord, interpretând împreună cu Fuego, piesele sale consacrate, transformându-se într-un cor de admiratori fideli.

Fără doar şi poate, a fost un regal muzical în care s-au împletit emoţiile, cu umorul, tenacitatea şi dezinvoltura afişate de Fuego pe scenă, cu muzica adevărată atât de maiestuos interpretată de Orchestra de Cameră a Filarmonicii din Piteşti, concert maestru Mădălin Sandu, cu vestimentaţiile realizate de creatoarea Doina Levintza şi Elena Stoica din Panciu.

Fuego - "Din lumina unui Crăciun"
Muzica: Paul Surugiu & Alexandru Malschi
Versuri: Narcis Constantin Avădanei


TVR Iaşi a fost partener media oficial al turneului din zona Moldovei. Cu această ocazie, Fuego a acordat şi un scurt interviu, vorbind despre activităţile sale deja cunoscute specifice perioadei de iarnă, despre ce înseamnă sărbătorile pentru el şi ce speranţe are pentru anul viitor.




Spectacolul va mai fi difuzat şi în perioada dintre Crăciun şi anul nou,  pe canalul TVR 3, în două părţi, după cum urmează:

Sâmbătă, 28 decembrie 2013, ora 15:00 - prima parte;
Duminică, 29 decembrie 2013, ora 15:00 - partea a II-a;

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger