Cîntăreţul Fuego cucereşte România cu un turneu de Crăciun, Moldpress.md, Chişinău, 13 decembrie 2013

Cîntăreţul Fuego cucereşte România 
cu un turneu de Crăciun
Moldpress.md, Chişinău, 13 decembrie 2013

Distinsul cîntăreţ Fuego cucereşte în aceste zile România cu un turneu de excepţie cu genericul „Lumina unui Crăciun”, susţinut în mai multe oraşe de dincolo de Prut, relatează MOLDPRES. 


El a dat start concertelor de colinde pe 7 decembrie, la Tîrgovişte, unde a fost întîmpinat cu ropote de aplauze şi multe daruri, mulţumindu-i-se că aduce iarna pe pămînt, la propriu şi la figurat, "din lumina unui Crăciun”. 


Un moment impresionant în cadrul fiecărui spectacol este acela în care admiratorii încep, în cadrul unui cor profesionist, să interpreteze cele mai cunoscute piese de Crăciun: „E vremea colindelor, „Deschide uşa, mamă!”, „Colindăm, colindăm, iarna”, „Împodobeşte, mamă, bradul!” ş.a. 


El este acompaniat de Orchestra de cameră condusă de maestrul de concert al Filarmonicii din Piteşti, Mădălin Sandu, un virtuos instrumentist. 


Alături de Fuego evoluează Ilie Sandu, un chitarist împătimit, Cristi Sandu, violonist în Ansamblul “Doina Argeşului”, Gina Sandu, soprană şi solistă la nai, discipol al lui Gheorghe Zamfir, Oprea Ana-Isabela, violoncelistă, Marian Grancea, pianist, Iulian Bican, baterist ş.a. 


După Tîrgovişte, Fuego a colindat la Constanţa, Iaşi, Bîrlad şi Adjud. 

Paul Surugiu-Fuego colindă România de Crăciun deja al zecelea an. De această dată turneul este prilejuit de lansarea noului său album cu acelaşi generic - „Lumina unui Crăciun”.

Sursa: Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/

Articol postat de:
Fan Club Fuego Romania
16 decembrie 2013
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger