VIDEO/FUEGO la Favorit TV, ediţie dedicată sfintelor sărbători pascale, în Sâmbăta Mare - "Familia Favorit", 19 aprilie 2014

VIDEO/FUEGO la Favorit TV
ediţie dedicată sfintelor sărbători pascale, 
în Sâmbăta Mare - "Familia Favorit", 19 aprilie 2014 


În Sâmbăta Mare, Fuego ne-a dat întâlnire, în platoul "Familiei Favorit", la Favorit TV, pentru a ne spune “Hristos a înviat!”.

Alături de Valentina Herţa şi echipa emisiunii, artistul ne-a oferit o ediţie în care am redescoperit esenţa spiritualităţii, am aflat cum să fim mai cuviincioşi şi mai înţelepţi, de la invitaţii săi speciali: Marius Ciprian Pop şi Cristian Pomohaci.
Împreună cu aceştia, Nineta Popa şi Daniela Vlădescu, au transformat seara de sâmbătă într-una cu totul şi cu totul specială.

În cadrul rubricii "AU FOST ŞI VOR MAI FI", marii cărturari creştini au primit un omagiu, căci spiritualitatea şi credinţa de pe teritoriul românesc s-a împlinit prin cuvântul lor.
Marii cărturari, duhovnici, precum Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Dumitru Staniloaie, Arsenie Papacioc, nu au făcut altceva decât să perpetueze cuvântul divinităţii într-o formă accesibilă, intrând, prin har şi viaţă morală, în sufletul oamenilor.

Şi chiar dacă divinitatea e caracterizată de abstract, cuvântul cuprins în opera lor inestimabilă valoarează cât o întreagă comoară.
Înţelepciunea lor se răsfrânge în cultura românilor drept un exemplu ce trebuie citit şi luat aminte, pentru a avea o viziune amplă asupra fenomenului de credinţă.

Înainte de a spune, cu toţii, "HRISTOS A ÎNVIAT!", Fuego ne-a oferit în dar o îndrăgită melodie din repertoriul său - "Covor de Lacrimi", pe muzica lui Jolt Kerestely şi versuri Carmen Aldea Vlad.



Vi-l prezentăm pe Marin Ganciu, unul dintre invitaţii emisiunii, o voce care ne-a impresionat, un reprezentant basarabean român al unui gen muzical pe care-l asociem/asimilăm cu "fado", în concepţiunea şi simţirea noastră, un artist autentic cu un timbru cu totul şi cu totul aparte, pe care vă invităm să-l împărtăşiţi ascultându-l.


Vă invităm să revedeţi o emisiune de colecţie şi de suflet, pentru noi, o adevărată lecţie de spiritualitate şi credinţă, oferită de FUEGO şi "Familia Favorit", la Favorit TV, în Sâmbăta Mare, ultima zi a Săptămânii Patimilor.


Hristos a înviat!

Sursa: Favorit TV
“Familia Favorit”, 19 aprilie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger