FUEGO - invitat special la concertul aniversar "NOROCUL MEU", dedicat împlinirii a 35 de ani de creație a compozitorului și interpretului Yan Raiburg, Palatul Național "Nicolae Sulac", Chişinău, 10 aprilie 2014 - Busuioc TV, 11 aprilie 2014

FUEGO - invitat special la concertul aniversar
"NOROCUL MEU", dedicat împlinirii
a 35 de ani de creație a compozitorului 
și interpretului Yan Raiburg, 
Palatul Național "Nicolae Sulac", Chişinău, 
10 aprilie 2014 





Pe 10 aprilie 2014, la Palatul Naţional din Chişinău, a avut loc concertul mult aşteptat - 35 de ani de creaţie ai compozitorului, cantautorului și interpretului Yan Raiburg, cu genericul „Norocul meu”. 

Spectatorii au avut parte de o seară extrem de emoţionantă, unde s-au delectat cu vocile melodioase, atât ale interpreţilor autohtoni, cât şi a invitaților de peste Prut. Concertul a fost organizat la cel mai înalt nivel, cum sunt de obicei concertele realizate de către Busuioc TV.


În cadrul concertului au ieşit pe scena colegi de o viaţă ai marelui maestru, care de-a lungul anilor i-au cântat piesele și, în timp, i-au devenit prieteni.

Printre cei care au urcat în scenă au fost așa artiști ca: Ion Suruceanu, Olga Ciolacu, Veaceslav Busuioc, Vitalie Dani, Laurențiu Popescu, Ady, duetul Retro și alții.

Invitații speciali ai serii au fost interpreţii de peste Prut - Silvia Chifiriuc şi FUEGO.




Prezentatorii evenimentului au fost  Ady  și  Rusalina Rusu, care s-au potrivit de minune şi s-au completat reciproc pe scenă.

Evenimentul a durat  4 ore, dar se pare că tot nu a fost suficient pentru ca să cuprindă toate piesele minunate pe care le-a creat Yan Raiburg de-a lungul carierei sale. Din acest motiv au fost selectate șlagărele cele mai îndrăgite de către public, iar pe lângă ele au răsunat  și câteva melodii noi.


Un concert de zile mari, dedicat unui artist de excepție, cu care mica noastră ţărişoară se poate mândri. Îi dorim lui Yan Raiburg multe realizări frumoase în continuare și încă cel puțin alți 35 de ani de creație!!!




Autor: Diana Memeț
Sursa: Busuioc TV
11 aprilie 2014


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger