FUEGO la Tecuci - O altă seară de magie a încheiat programul „Zilelor Municipiului Tecuci”, tecuceanul.ro, 28 aprilie 2014

FUEGO la Tecuci
O altă seară de magie a încheiat programul 
„Zilelor Municipiului Tecuci”, 
tecuceanul.ro, 28 aprilie 2014



Ieri, duminică, a fost ultima zi de sărbătorire a „Zilelor Municipiului Tecuci 2014” localnicii ieşind în centrul oraşului pentru a fi martori ai cântului şi dansului, artiştii ce au evoluat pe scenă încântându-le auzul, văzul, încălzindu-le sufletele.
La orele 18 au intrat pe scenă componente ale Casei de cultură Tecuci, Teodora Chilian, Beatrice Ciolan, Geta Munteanu având în repertoriu momente folclorice.

Cunoscuta interpretă Mioara Velicu a avut un repertoriu variat, alături de dânsa alăturându-se artistul Fuego, susținând un colaj frumos de piese împreună, fiind răsplătiţi din plin cu aplauze şi urale din partea publicului. Bucuria, emoţiile, au atins apogeul atunci când primarul Daniel Ţuchel a urcat alături de d-na Mioara Velicu, pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Tecuci.


FUEGO a fost apropiat inimilor tecucenilor, a întreţinut atmosfera în stilu-i inconfundabil, a cântat, dansat, a participat alături de Cosmina Păsărin la extragerea taloanelor din tombolă, glumind la telefon cu norocoşii extraşi. La câteva piese i s-au alăturat copiii tecuceni din grupul „Piticot”, dansând pe ritmurile interpretului.

După recitalul artistului Fuego, scena a aparținut interpretei noastre tecucene Angela Bîtlan, actualmente studentă în capitală, și celor trei componente din „Etnik Grup” Tecuci , având plăcute moment artistice.



Timp de o oră publicul s-a delectat cu concertul susținut de Adela Popescu şi DJ Project, multe melodii fiind fredonate împreună cu numeroasa populaţie prezentă, la un moment dat Adela invitând alături de ea câteva tinere pentru a cânta în grup. Nu a ezitat nici să intre în tombola tecucenilor să extragă talon, aşa cum a făcut şi prezentatoarea Cosmina Păsărin în ultimele trei zile.


Pe acordurile Adelei Popescu şi DJ Project au fost lansate 100 de lampioane, rolul revenindu-le cercetașilor de la echipa „Oltea Doamna” Tecuci.
Câştigătorii din 27 aprilie, la tombolă, sunt: Liliana Olaru - mixer, Dumitra Carp - aspirator, Valentina Mirela Alexe - cuptor cu microunde, Simona Pleşcan - televizor LCD, Alexandru Narcis Păduraru - frigider.



Sursa: Publicaţia „Tecuceanul”
28 aprilie 2014

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger