Vă invităm să fiţi alături de FUEGO şi Valentina Herţa, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la "Familia Favorit", pe Favorit TV

Vă invităm să fiţi alături de FUEGO şi Valentina Herţa,
în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, 
la "Familia Favorit", pe Favorit TV


Dragi români de oriunde, „FAMILIA FAVORIT” a fost şi va fi alături de voi. Dincolo de toate, cu decenţă şi simplitate, v-am prezentat România din sufletul vostru. Aşa cum e ea, cu muzica străbună, cu ritmurile alerte, cu emoţie şi inima deschisă.

Ne-am străduit să fim cât mai buni pentru voi. Nu ştim dacă am reuşit, dar avem certitudinea că, în acele două ore petrecute alături de noi, de Fuego şi Valentina Herţa, am avut România printre noi.

Dacă la asta adăugam numele de referinta ce ne-au păşit pragul, poveştile impresionante, jocul, tinerii talentaţi, imaginea unor oameni care au formulat ţara de-a lungul timpului, în faţa cărora ne înclinăm, cu toată preţuirea noastră, ne simţim împliniţi şi pregătiţi pentru a vă dărui, în continuare, emisiuni noi, istorii împletite cu cea mai bună muzică şi invitaţi de prestigiu.

“Familia Favorit” - 6 ani de divertisment, de simplitate şi televiziune, de emisiuni, în care nume mari ale scenei şi artei româneşti au fost creionate şi prezentate echilibrat.

În tot tabloul mediatic, în care accentul este aşezat pe formă, pe scandal, pe aparenţă, nicidecum pe esenţă, "Familia Favorit" vine ca o gură de aer proaspăt, care nu doar că pune valorile în evidenţă, ci le ridică la rang de virtute, într- o emisiune a oamenilor de suflet.

Dintre toţi, cei mai importaţi sunteţi voi, spectatorii, ce staţi în fiece sâmbătă alături de noi, fideli, fără a vrea să schimbaţi canalul. Facem promisiunea de a vă păstra acolo, în fruntea idealurilor noastre, menţinându-ne constant printre preferinţele voastre. 
Vă mulţumim!


Semnează: Echipa emisiunii “Familia Favorit”
Sursa: Favorit TV

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger