FUEGO: Interviu realizat, in exclusivitate, de TVR Iasi, in Turneul national omagial "Serenada pentru Dan Spataru", la Casa de Cultură a Studenţilor din Iasi, marţi, 25 martie 2014

FUEGO: Interviu realizat, în exclusivitate, 
de TVR Iaşi, în Turneul naţional omagial 
"Serenadă pentru Dan Spătaru", 
la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi,
marţi, 25 martie 2014


În luna martie, Paul Surugiu - Fuego a adus un omagiu marelui artist Dan Spătaru, printr-un turneu naţional în care au fost interpretate cele mai îndrăgite melodii, ce au marcat generaţii şi generaţii de admiratori.



Turneul „Serenadă pentru Dan Spătaru" a fost o colecţie a celor mai frumoase cântece din muzica românească, o reverenţă făcută de Fuego în faţa modelului său, într-o interpretare inedită, spectaculoasă, aducându-ne aminte că esenţa viitorului stă în felul în care ne aducem aminte, în care acţionăm şi preţuim valorile.

Concertul susţinut de Fuego la Iaşi a fost înregistrat de echipa TVR Iaşi şi a fost oferit publicului cu ocazia sărbătorilor pascale. 

De asemenea, am putut urmări un interviu în exclisivitate cu Fuego, care ne-a vorbit despre valorile existenţei sale, despre modul în care l-a influenţat Dan Spătaru, cum s-au cunoscut şi cum ştiu românii să ţină la propriile valori.
Vă invităm să urmăriţi acest interviu plin de emoţie, acordat de Fuego pentru TVR Iaşi, marţi, 25 martie 2014.  


Redactor: Andrei Giurgia
Realizator: Horia Gumeni
Sursa: TVR Iaşi
19 aprilie 2014

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger