Cele mai dragi persoane din viaţa lui FUEGO! Vezi primele imagini cu persoanele pe care artistul le poartă întotdeauna în suflet!, "WowBiz", 23 aprilie 2014

Cele mai dragi persoane din viaţa lui FUEGO! 
Vezi primele imagini cu persoanele 
pe care artistul le poartă întotdeauna în suflet!,
"WowBiz", 23 aprilie 2014


Paul Surugiu este întotdeauna în lumina reflectoarelor. Artistul este foarte iubit şi, la rândul său, încearcă, prin melodiile sale, să îşi răsplătească publicul. Apoi, când cortina cade, el se retrage acasă, lângă persoanele cele mai dragi sufletului său, bunica şi mama.

Fuego împreună cu bunica sa, în urmă cu mulţi ani

Aşa s-a întâmplat şi zilele acestea, când Fuego şi-a petrecut vacanţa pe plaiurile natale, în Turda, în Munţii Apuseni. Aici a întâlnit oamenii care i-au marcat copilaria, profesori dragi şi a rememorat momentele în care visa să devină artist. Tot aici, mama şi bunica sa l-au aşteptat, cu surprize, cu bunătăţi tradiţionale şi cu o mulţime de amintiri. Mai mult, bunica i-a dăruit, spre surprinderea sa, un album de colecţie, cu toate fotografiile din copilăria lui, de când a crescut împreună cu ea.

Fuego şi mama lui, Eugenia Surugiu, de Paşte 

"De Paşte, m-am regăsit acasă, în Turda natală, în locurile în care visam altădată că prin muzică, voi putea atinge împlinirea. Aici am găsit-o pe bunica, pe mama şi vă mărturisesc că nu puteam face o alegere mai potrivită decât aceasta, de a petrece printre amintiri. Bunica  Ileana mi-a făcut o surpriză inedită. S-a chinuit, mai multe luni, să adune toate stările impregnate în imagini din copilaria mea, din vremea în care îi eram în grijă, până când începusem să învăţ de la ea tainele bunului simţ, respectul şi cumpătarea. Şi, credeti-mă, nu e nimic mai emoţionant decât să descoperi că imaginile cuprind ani, poveşti şi experienţe şi că undeva, pe tot parcursul formării tale, bunica ţi-a vegheat paşii, din umbră! De asta trebuie ca, atât timp cât mai trăiesc, să ne putem bucura de prezenţa lor, pentru că apoi, fotografiile nu ne vor reda bucuria glasului şi-a privirii", ne-a mărturisit Fuego emoţionat. 



În plus, dincolo de familie, periplul lui Paul Surugiu prin Ardeal continuă. După redescoperirea locurilor încărcate de farmec ale României, Fuego a vizitat muzeul lui Octavian Goga de lângă Cluj, amintindu-şi de examenul său de admitere la Institutul de Teatru, atunci când a interpretat o creaţie a marelui poet.



Autor: Cornelia Ionescu
Sursa: "WowBiz"
23 aprilie 2014 

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger