FUEGO la “Teo Show”, Kanal D - Avem nevoie de dovezi ca să credem în Dumnezeu? Nu rata ediţia specială din 18 aprilie, la “Teo Show”

FUEGO la “Teo Show”, Kanal D 
Avem nevoie de dovezi ca să credem în Dumnezeu? 
Nu rata ediţia specială din 18 aprilie, 
la “Teo Show”


Vineri, 18 aprilie 2014, de la ora 16:45, Teo Trandafir vă invită la o ediţie specială “Teo Show”, o emisiune despre credinţă, dedicată sărbătorilor Pascale.

Alături de invitaţii săi, părintele Cristian Pomohaci, cântăreţul FUEGO, soprana Daniela Vlădescu, actriţa Bianca Brad şi modelul Rodica Protasievici, Teo Trandafir va încerca să afle dacă avem nevoie de dovezi ca să credem în Dumnezeu.


“Dacă ar fi să mă întrebe cineva ce nu aş mai vrea să fac, aş spune că mi-aş dori să nu mai cer semne Divine, pentru că acestea vin oricum. Şi, totuşi, cu toţii, rude, cunoştinţe, prieteni, cerem de la Dumnezeu semne că există!”, spune Teo Trandafir.


În Vinerea Mare vom vorbi despre minuni care au cutremurat credincioşii, încercăm să aflăm dacă semnele primite de credincioşi sunt fenomene inexplicabile, coincidenţe sau semne cereşti, dar aflam şi despre Sfinţi romani, necanonizaţi, despre care se cunosc puţine lucruri.


Avem nevoie de dovezi ca să credem în Dumnezeu? Semnele Divine pe care le-am primit de-a lungul existenţei noastre, cu toţii, ne-au fost vreodata de ajuns? Răspunsurile acestor întrebări le putem afla urmărind o emisiune specială, cu o puternică încărcătură emoţională şi spirituală, cu Teo Trandafir şi invitaţii săi, în ediţia specială “Teo Show”, din Vinerea Mare, pe 18 aprilie 2014, de la ora 16:45, la Kanal D.


Sursa: Kanal D
16 aprilie 2014

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger