"Libertatea" şi FUEGO celebrează miercuri, 16 aprilie, muzica românească! Nu rata albumul “SERENADA PENTRU DAN SPĂTARU”, la toate chioşcurile de presă!, Ziarul "Libertatea", 14 aprilie 2014

"Libertatea" şi FUEGO 
celebrează miercuri, 16 aprilie, muzica românească! 
Nu rata albumul “SERENADA PENTRU DAN SPĂTARU”, 
la toate chioşcurile de presă! 


Miercuri, 16 aprilie 2014, cititorii ziarului “Libertatea” vor avea parte de o surpriză din partea lui Fuego, un cadou muzical ce încununează primăvara, o compilaţie a celor mai frumoase refrene din repertoriul lui Dan Spătaru, interpretate magistral, într-o nouă variantă, de Paul Surugiu.



Albumul "Serenadă pentru Dan Spătaru" reprezintă omagiul adus de Fuego lui Dan Spătaru, idolul românilor în materie de şlagăr. CD-ul încununează turneul naţional susţinut de Paul în cele mai importante oraşe ale ţării, ce a avut ecouri pozitive, adunând la sala de spectacol mii de oameni care au aplaudat şi au cântat împreună cu cel ce duce ştafeta mai departe.


De la "Ţărăncuţă, ţărăncuţă" la "Trecea fanfara militară", până la "Chitara mea" şi "În rândul 4", toate îşi vor recăpăta locul în playlisturile voastre, prin vocea lui Fuego.



"Mă simt împlinit să ştiu că, prin turneu, prin acest album, am putut aduce muzica de pe vremuri înapoi, acolo unde îi este locul, în sufletul şi în casele românilor. Nu există satisfacţie mai puternică decât aceea de a şti că, prin numele tău, prin munca ta şi prin efortul depus în ani, ai şansa de a înălţa un cânt veşnic celor ce au urcat cândva pe aceeaşi scenă pe care stai şi tu astăzi. Mai ales atunci când omagiul îi este închinat lui Dan Spătaru, care a trăit pe scenă, iar cea de pe urmă l-a trăit. 

Odele, rememorările, cuvintele atent alese, amintirea, sunt binevenite oricând atunci când vrem să celebrăm valorile României. De aceea şi în emisiunea mea, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20.00, pe Favorit TV, sărbătorim, în imagini şi amintiri, numele marcante ce au formulat România de astăzi. Dar pe lângă ele, cea mai importantă rămâne opera. Şi cred că, atât eu, cât şi voi, ne putem aduce gândul şi aprecierea către Dan Spătaru, ascultându-i şi cântându-i muzica. Audiţie plăcută!", ne-a declarat Fuego.

Albumul va putea fi procurat de la toate chioşcurile de difuzare a presei din ţară, la pachet cu ziarul “Libertatea”, partenerul media al acestui proiect .

Fuego nu se opreşte aici cu surprizele. În luna mai, acesta va lansa un album mult aşteptat, pe muzica maestrului Jolt Kerestely, proaspăt premiat la "Premiile Radio România 2014" pentru întreaga activitate, ce se întinde pe mai bine de 50 de ani.


Sursa: Ziarul "Libertatea" 
14.04.2014

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger