Petrece sărbători de neuitat împreună cu Fuego! Iată apariţiile televizate ale artistului din perioada pascală!

Petrece sărbători de neuitat împreună cu FUEGO! 
Iată apariţiile televizate ale artistului 
din perioada pascală! 


Sărbătorile aduc, pe lângă toate minunile spirituale, la pachet, şi o stare de voie bună, bucurie, la care se adaugă un strop de relaxare şi multă muzică bună.
La aceasta stare şi-a propus şi Fuego să contribuie, dăruindu-le admiratorilor săi o serie de apariţii de colecţie, surprize, cântece în premieră, spectacole şi emisiuni speciale. 
Astfel, vineri, 18 aprilie, începând cu ora 16.45, la Kanal D, Fuego va fi în platoul emisiunii "Teo Show", acolo unde va vorbi, cu patos, despre divinitate, speranță, părinți, interpretând un cântec ce îi este aproape de suflet - "Inimă de mamă, inimă de tată".
  


Tot vineri, de la ora 21.30, Cristi Brancu a pregătit o ediție cu totul şi cu totul specială, care îl va avea în prim plan pe Fuego. Acesta va povesti despre lansarea albumului eveniment din luna mai cu maestrul Kerestely, despre sărbători şi copilărie, şi va cânta mai multe piese de pe CD-ul "STEAUA MEA". Alături de el, în studio, se va afla şi buna sa prietenă, Stela Enache. 



În Sâmbăta Mare, Fuego vă dă întâlnire, începând cu ora 20.00, în platoul "Familiei Favorit", la Favorit TV. Alături de Valentina Herţa şi echipa emisiunii, artistul vă oferă o ediție în care vom redescoperi esenţa spiritualităţii, vom afla cum să fim mai cuviincioşi şi mai înţelepţi de la invitaţii speciali: Marius Ciprian Pop şi Cristian Pomohaci. Împreună cu aceștia, Nineta Popa şi Daniela Vlădescu, vor transforma seara de sâmbăta într-una cu totul şi cu totul specială. Tot atunci, în cadrul rubricii "AU FOST ŞI VOR MAI FI", marii cărturari creştini vor primi un omagiu, căci spiritualitatea şi credinţa de pe teritoriul românesc s-a împlinit prin cuvântul lor.





Marii cărturari, duhovnici, precum Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Dumitru Staniloaie, Arsenie Papacioc, nu au făcut altceva decât să perpetueze cuvântul divinităţii într-o formă accesibilă, intrând, prin har şi viaţă morală, în sufletul oamenilor.
Şi chiar dacă divinitatea e caracterizată de abstract, cuvântul cuprins în opera lor inestimabilă valoarează cât o întreagă comoară. 


Înţelepciunea lor se răsfrânge în cultura românilor drept un exemplu ce trebuie citit şi luat aminte, pentru a avea o viziune amplă asupra fenomenului de credință. Fuego va oferi în dar, înainte de a exclama cu toții "HRISTOS A ÎNVIAT", un "Covor de Lacrimi" şi "O lumânare cuminte". 
După ce vom lua lumina sfântă, în exclusivitate, pe TVR 3,  de la ora 01.15 puteți urmări spectacolul "SERENADĂ PENTRU DAN SPĂTARU", filmat la Iași, la finalul lunii martie, parte a turneului național cu același titlu în care Fuego îl cântă pe Dan Spătaru, aducându-i omagiul de cinste.


Spectacolul va continua duminică. Astfel, de la ora 14.00, timp de două ore, la Favorit TV, aveți parte de o petrecere cu muzică de calitate şi invitați de marcă, într-o emisiune dedicată Paştelui, prezentată de Paul Surugiu. Marcel Pavel, Anastasia Lazariuc, Vitalie Dani, Irina Loghin, Mioara Velicu, Nineta Popa şi Fuego vor cânta şi vor face ca dupamiaza Paştelui să fie însorită şi plină de veselie.





În a doua zi de Paște, lumina muzicii va intra în casele românilor la emisiunea "RĂI DA’ BUNI" prezentată de Mihai Morar, acolo unde Fuego va dezvălui cum va pregăti, în viitor, şi o piesă specială de Paște, va cânta şi va ciocni alături de bunii săi colegi, Mirabela Dauer şi Marcel Pavel. 



Tot de la ora 19.00, pe Etno TV, de această dată, îl puteți urmări pe Fuego într-un regal al muzicii live alături de nume importante ale muzicii populare. 
Lumina va veni în cântec şi la ANTENA 1, acolo unde Fuego va face parte din distribuţia de excepție propusă de Vasile Muraru în show-ul său. Artistul ne va spune, pe ritmuri de Jolt Kerestely, "De câte ori iubeşte" şi ne va chema la dans în cadenţele piesei "Vino!". 
Tot luni seara, 21 aprilie, pe TVR Iași, de la ora 20.00, puteți urmări "SERENADĂ PENTRU DAN SPĂTARU". Atât aceasta difuzare, cât şi cea din noaptea de Înviere, pot fi urmarite şi pe site-ul http://www.tvrplus.ro.

Să aveți un Paște luminat de muzică! 

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger