FUEGO și "Familia Favorit" - ediţie specială dedicată Sărbătorii de Florii, sâmbătă seară, 12 aprilie 2014, începând cu ora 20.00, pe Favorit TV

FUEGO și"Familia Favorit" - ediţie specială,
dedicată Sărbătorii de Florii, sâmbătă seară, 12 aprilie 2014, începând cu ora 20.00, pe Favorit TV


"De fiecare dată când începem să filmăm o emisiune, am bucuria şi certitudinea că cei ce ne trec pragul se vor simti ca într-o mare familie, ce s-a făcut remarcată în timp prin decenţă şi profesionalism, reuşind, sâmbătă de sâmbătă, să aducem spectatorii în faţa micului ecran. De săptămâna aceasta ne schimbăm şi ora de difuzare, începând de la ora 20.00, o emisiune în care îi sărbătorim pe toţi cei care poartă nume de floare!", mărturiseşte Fuego.

Astfel, sâmbătă seara, de la ora 20.00, noua oră de difuzare, timp de două ore, vă puteţi înveseli şi delecta, cu o ediţie de colecţie în care surprizele şi premierele vor merge în acelaşi ritm cu muzica bună şi discuţiile captivante.


Ce-i drept, de 6 ani încercăm să venim în faţa dumneavoastră cu spectacol, cu show, dar cu un alt tip de show, unul ce pune accentul pe bun simţ şi valoare, informaţii utile despre cei mai iubiţi artişti, muzică variată şi calitate. Şi nu o spunem noi, ci dumneavoastră, dovedindu-ne asta prin audienţe şi fidelitate.

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, în platoul emisiunii, ce a căpătat o nouă înfăţişare, vor poposi, pentru a ne încânta şi pentru a ne dezvălui o parte a experienţelor marcante din viaţa lor, următorii invitaţi: Silvia Chifiriuc, cu un nou look, un nou stil şi un album proaspăt, de pe care ne va oferi două piese în primă audiţie, Amadeus, într-o formulă cuceritoare, venite de asemenea cu prime audiţii şi poveşti speciale, Alexandru Reva şi Sergiu Urs, un duo complet, cu două voci puternice.




Alături de aceştia, muzica populară va fi reprezentată de trei soliste de marcă, care vor aduce mai aproape autenticitatea şi filonul românesc, dintre cele două maluri ale Prutului: Elisabeta Turcu, Maria Stoianov  şi Viorica Podgoreanu.

În cadrul rubricii "CEI DE MÂINE", ştafeta va fi în mâinile Adelinei Creţu Neacşu, cea care va duce mai departe, cu brio , prin vocea-i unică, muzica românească.

"AU FOST ŞI VOR MAI FI" este momentul în care îi rememorăm pe cei ce au formulat România, iar sâmbătă, Maria Tănase va fi celebrată în imagini şi amintiri.

Ansamblul popular "Giurca" ne va prezenta "ROMÂNIA DIN INIMA TA" , iar Fuego, într-o formă de zile mari, va vorbi despre lansarea albumului "Steaua mea", împreună cu Jolt Kerestely, cântând şi o premieră - "RUGA SERII", despre noul turneu naţional "TESTAMENT" şi despre adolescenţa sa.
Vă dorim vizionare plăcută şi rămâneţi alături de noi, pentru ediţii incendiare de sărbători!

Sursa: "Familia Favorit"
Favorit TV
Foto: Ana Maria Halalai

Postat de:
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
13 aprilie 2014 la 19:10

anca Barlad ,multumim Paul , sa ai un paste fericit.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger