VIDEO/FUEGO la "Familia Favorit" - ediţie specială, dedicată Sărbătorii de Florii, 12 aprilie 2014, Favorit TV

VIDEO/FUEGO la "Familia Favorit"
ediţie specială, dedicată Sărbătorii de Florii,
12 aprilie 2014, Favorit TV


Sâmbătă, 12 aprilie 2014, în platoul emisiunii “Familia Favorit”, ce a căpătat o nouă înfăţişare, au poposit, pentru a ne încânta şi pentru a ne dezvălui o parte a experienţelor marcante din viaţa lor, următorii invitaţi: Silvia Chifiriuc, cu un nou look, un nou stil şi un album proaspăt, de pe care ne-a oferit două piese în primă audiţie, Amadeus, într-o formulă cuceritoare, venite de asemenea cu prime audiţii şi poveşti speciale, Alexandru Reva şi Sergiu Urs, un duo complet, cu două voci puternice.

Alături de aceştia, muzica populară a fost reprezentată, cu cinste, de trei soliste de marcă, care au adus mai aproape autenticitatea şi filonul românesc, dintre cele două maluri ale Prutului: Elisabeta Turcu, Maria Stoianov  şi Viorica Podgoreanu.

În cadrul rubricii "CEI DE MÂINE", ştafeta a fost în mâinile Adelinei Creţu Neacşu, cea care va duce mai departe, cu brio , prin vocea-i unică, muzica românească.

"AU FOST ŞI VOR MAI FI" - Remember: Maria Tănase, celebrată în imagini şi amintiri.

Ansamblul popular "Giurca" ne-a prezentat "ROMÂNIA DIN INIMA TA", iar Fuego, într-o formă de zile mari, ne-a vorbit despre lansarea albumului "Steaua mea", împreună cu Jolt Kerestely, cântând şi o premieră - "RUGA SERII", cât si despre noul turneu naţional - Spectacolul extraordinar de teatru, muzică şi poezie - “TESTAMENT”.


Vă invităm să urmăriţi momentele muzicale oferite de Fuego în cadrul acestei emisiuni, un adevărat spectacol transmis de Favorit TV.






Sursa: "Familia Favorit"
Favorit TV
13 aprilie 2014

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger