Sărbători de neuitat împreună cu FUEGO la Antena Stars - "Agentul VIP", 18 aprilie 2014

Sărbători de neuitat împreună cu FUEGO 
la Antena Stars - "Agentul VIP", 18 aprilie 2014 


Sărbătorile aduc, pe lângă toate minunile spirituale, la pachet, şi o stare de voie bună, bucurie, la care se adaugă un strop de relaxare şi multă muzică bună.

Astfel, vineri, 18 aprilie 2014, Cristi Brancu ne-a oferit o ediţie cu totul şi cu totul specială a emisiunii „Agentul VIP”, care l-a avut, în prim plan, pe Fuego. Acesta a povestit despre lansarea albumului eveniment cu maestrul Jolt Kerestely, despre turneul naţional pe care îl va susţine în luna mai - Spectacolul extraordinar de teatru, muzică şi poezie - “TESTAMENT”, despre sărbătoarea paştelui si momentele din copilărie.
Alături de el, în studio, s-a aflat şi buna sa prietenă, Stela Enache. 

Pregătit cu câteva piese în exclusivitate, FUEGO a povestit drama pierderii tatălui său în preajma Paştelui, la scurtă vreme după ce reuşise să îi ducă pe părinţii săi la Mormântul Sfânt. 

Artistul a cântat mai multe piese de pe noul material discografic "STEAUA MEA", album realizat în colaborare cu Jolt Kerestely, care va fi lansat în luna mai a.c., cu ocazia împlinirii a frumoasei vârste de 80 de ani a maestrului.  

Un moment inedit în cadrul emisiunii a fost acela în care Fuego a interpretat un imn despre „viaţa de artist”, compus de Jolt Kerestely. Paul Surugiu dă un exemplu de colegialitate şi fair play şi îşi îndeamnă publicul să iubească artiştii români, opera lor, să preţuiască valorile şi muzica de calitate.


Vă invităm să urmăriţi momentele muzicale oferite de Fuego în cadrul acestei emisiuni, un adevărat spectacol transmis de Antena Stars, cu ocazia sărbătorilor pascale.




Să aveţi un Paşte luminat de muzică! 

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger