FUEGO - "Cred că data asta, 9 iulie, deloc întâmplătoare, a binecuvântat românii”, FUEGO MUSIC Official, 9 iulie 2015

FUEGO - "Cred că data asta, 9 iulie, deloc întâmplătoare, 
a binecuvântat românii”, 
FUEGO MUSIC Official, 9 iulie 2015


“Sărbătorim de la primele ore ale dimineții … Vedeți voi, nu știu cum să vă spun, dar încă de mic eram fascinat de glasul ei! Anii au trecut, ne-au adus aproape și-au creat ceva ce nu poate fi, cred eu, distrus așa, cu una cu două – o prietenie de durată, ce a născut și muzică și amintiri pentru cândva.
Mirabela Dauer, e ziua ta și vreau un singur lucru – să ne încânți multă vreme de-acum încolo, pentru că, nu știu exact dacă știi, dar vocea ta, puternică și emoționantă, cu timbru unic, ne impresionează de fiecare dată! Și apoi, vreau să dau ceva "din casă", șă știe toată lumea cât de specială ești! Poate că noi, cei mulți din jurul tău, am învățat ce-i prietenia, ce-i respectul și adevărul de la tine. Am devenit mai sinceri datorită ție și am descoperit taine ale meseriei. Muzica ta și-a compozitorilor mari vibrează cu noi.


Să continui cu vorbe mari? Nu mai are rost. Se știe că-mi ești dragă, că te respect și-aș putea spune multe despre tine. Un singur lucru mai punctez! De atunci, când adormeam în fața televizorului cântând “TAINA NOPȚII” sau „DORMEAU PE-O FRUNZĂ DOUĂ STELE”, până mai încoace, când te priveam, la festivaluri, emoționat, fredonând „TE-AȘTEPT SĂ VII”, ori azi, când mă suni și interpretăm piese împreună, ești pentru mine - artista model!


Și cred că data asta, 9 iulie, deloc întâmplătoare, a binecuvântat românii. Le-a dat o MIRABELĂ și în același timp o supremă ANGELA SIMILEA, o diafană MARGARETA PÂSLARU și un romantic cu voce de fier – DANIEL IORDĂCHIOAIE, care împlinesc muzica românească din toate timpurile, fiind deja trecuți la capitolul legende pentru eternitate. Așadar, mulți ani tuturor! 


Vă dăruiesc, drept dar, un duet cu mine și MIRABELA, un imn al artiștilor, compus de mine!”
Paul Surugiu - Fuego
9 iulie 2015


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger