FUEGO - „Atunci când rămânem fără zâmbetele oamenilor dragi, ne-adăugăm noi unul în plus”, FUEGO MUSIC Official, 12 iulie 2015

FUEGO - „Atunci când rămânem fără zâmbetele oamenilor dragi, 
ne-adăugăm noi unul în plus”, 
FUEGO MUSIC Official, 12 iulie 2015


“Atunci când rămânem fără zâmbetele oamenilor dragi, ne-adăugăm noi unul în plus. De regret. Ori când ni se întâmplă ca zâmbetul să fie trecut, primim în dar, din sufletul nostru, unul pozitiv, unul care să-i întâmpine, ca o duminică a bucuriei, pe toți cei apropiați.
Ce vreau să zic, pe scurt, este că zâmbetul ne vorbește, despre suflet. Despre stare și despre felul în care ochii ajung uneori să nu mai spună mare lucru. De asta-i bine ca zâmbetul să-l imortalizăm, în caz de-l pierdem. Mai nou, am gândit un cântec despre asta, complice fiind maestrul Kerestely. Tot muzica vorbește mai cu patos și preț despre ce trăim, despre cum alegem să trăim, despre viață și zâmbet și despre experiențele pe care doar așa le poți simți pe deplin. Ce cântec din repertoriul meu se potrivește cel mai bine poveștilor voastre de viață? Oferta mea e plină, așa c-aveți de unde alege!
Și cum avem doar două variante de zile – ori cu multă dragoste, ori cu multă pacoste, propun azi un cântec vesel, melancolic, perfect pentru serile de vară în care luna scapără-n dorințele visării. Și pentru petreceri dincolo de muzică. Zi de legendă pentru toți!”
Paul Surugiu - Fuego
12 iulie 2015


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger