FUEGO - “Iată-mă-s prieteni, pornit prin Romania mare să-i încânt pe cei ce-mi iubesc muzica!”, FUEGO MUSIC Official, 25 iulie 2015

FUEGO - “Iată-mă-s prieteni, pornit prin Romania mare 
să-i încânt pe cei ce-mi iubesc muzica!”, 
FUEGO MUSIC Official, 25 iulie 2015


“Iată-mă-s prieteni, pornit prin Romania mare să-i încânt pe cei ce-mi iubesc muzica! Drumurile patriei, cum le știți, fascinante. Ca si popasurile către care mă conduc, de atâția ani. V-am mai zis că de-ar fi să adun sutele de mii de kilometri străbătuți pe șosele în ani, aș putea, fără problem, să mă înscriu într-o competiție a recordurilor.
La îndemnul vostru, ca să îmbin utilul cu plăcutul, am făcut azi un popas "școlăresc" în locul în care, conform istoriei, românii au înfrânt turcii, sub conducerea lui Stefan, Stefan, domn cel mare - la Podul Înalt!
N-am mai găsit nici o urma de răzeș, dar m-am bucurat să văd că, totuși, nu s-a pierdut memoria celui ce ne-a condus cei mai mulți ani!
Și pentru că tot aminteam de excursii si vacanțe, provocat de cei de la Wowbiz, am vorbit despre ce planuri am - wowbiz.ro
Sincer, la câte fac, doar așa-mi mai aduc aminte că ar trebui să am o perioada de relaxare declarată. Oricum, la mine fiecare zi e o vacanță!”
Paul Surugiu - Fuego
25 iulie 2015


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger