VIDEO/FUEGO a ridicat publicul în picioare la Dorohoi!, „Mărţişor Dorohoian” 2015, dorohoinews.ro, 2 martie 2015

VIDEO/FUEGO a ridicat publicul în picioare la Dorohoi!, 
„Mărţişor Dorohoian” 2015, 
dorohoinews.ro, 2 martie 2015


Mult îndrăgitul interpret Paul Ciprian Surugiu, cunoscut drept FUEGO, a ridicat la propriu publicul din Dorohoi, duminică, 1 martie 2015.

Fuego a făcut senzaţie pe scena „Mărţişorului dorohoian“, pe care a urcat cu puţin după ce câştigătoarea marelui trofeu al concursului de muzică uşoară a interpretat o ultimă melodie, în semn de mulţumire atât pentru juraţi, cei care au considerat-o ca fiind cea mai bună din ediţia acestui an al competiţiei, dar şi pentru public, care aclamat-o.


Concertul binecunoscutului artist şi interpret de muzică uşoară, Fuego, a fost cel mai aşteptat moment al serilor de festival, de la Dorohoi.

Prezent în recital la Gala Laureaților a Festivalului „Mărţişor Dorohoian” ediția a XXXII-a artistul a încântat spectatorii cu melodii precum: „La, la, lai”, „Sărut femeie mâna ta”, „Iubirea înflorește primăvara”, „Eu nu te-ntreb”, „O viață vom cânta mereu”, „Ți-am adus un măr” și „Inimă de mamă, inimă de tată”.


Fuego este pentru a doua oară la Dorohoi și s-a declarat mulțumit și plăcut impresionat de publicul de aici, care interacționează cu artiștii și sunt consumatori de muzică bună.

Autor: Andrei B.
Sursa: DorohoiNews.ro
2 martie 2015

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger