FUEGO - “E o încântare pentru mine să pot merge în emisiuni ce promovează frumosul din arta românească, iar muzica-i la loc de cinste”, FUEGO MUSIC Official, 21 martie 2015

FUEGO - “E o încântare pentru mine să pot merge 
în emisiuni ce promovează frumosul din arta 
românească, iar muzica-i la loc de cinste”, 
FUEGO MUSIC Official, 21 martie 2015


„Ziua buna, prieteni dragi! 
M-am trezit acum cu gândul la povestea pentru voi, mai ales ca am pornit pe-ale patriei drumuri, la Piatra Neamț, unde ii aștept pe toți la Galeria Mall Piatra Neamț, de la ora 18.00, pentru un concert cum n-a mai fost de ceva vreme.

Aseara, m-am prezentat la el, PSIHOLOGUL MUZICAL, ANDREI PARTOȘ, într-o noapte a cântecului românesc. După 20 de ani de activitate pe scena românească, cred că am nevoie de un consult avizat și interactiv si m-am simtit minunat. 


Lăsând gluma la o parte, spun că-i o încântare pentru mine să pot veni în emisiunea ce promovează frumosul din arta românească, în locul în care muzica-i la loc de cinste.



Nu se putea oarecum să nu avem și prescrieri. Așa că, de data aceasta, cu risc asumat, îmi permit umil să-i prescriu psihologului viață îndelungată, unde și frecvențe pozitive către românii care au nevoie de melodie și de radio făcut cu simț de răspundere. La toate acestea adaug și dorința mea de a reveni. Cele câteva ore sunt prea scurte!”
Paul Surugiu – Fuego
21 martie 2015


Superbă emisiune! A fost un dialog "muzical" încântător... Timp de mai bine de 3 ore, in compania ta şi a iscusitul moderator, am avut sentimentul că depănăm, împreună, istoria unui cântec şi a unui destin, care s-a scris şi se scrie cu litere de suflet de peste 20 de ani. Ăsta-i miracolul tău, al nostru şi-l TRĂIM frumos, cu entuziasm, bucurie, respect şi recunoştinţă. Mulţumim, pentru tot...  Să ai drum luminat spre Piatra Neamţ! Zi cu energii positive!”
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger