FUEGO - Invitat la „IERI-AZI-MÂINE”, în ziua dedicată muzicii uşoare, 25 martie 2015, de la ora 16.00

FUEGO - Invitat la „IERI-AZI-MÂINE”, în ziua dedicată 
muzicii uşoare, 25 martie 2015, de la ora 16.00
TVR VĂ RECOMANDĂ - Invitaţi de marcă şi
 momente de aur la „IERI-AZI-MÂINE” - 
moderator: Corina Dănilă


De luni până vineri, la „IERI-AZI-MÂINE” redescoperim cele mai frumoase momente din istoria muzicii, filmului, teatrului sau divertismentului. În această săptămână, la TVR 2, de la 16:00, ne întâlnim cu Petre Pană, Monica Ghiuţă, FUEGO şi Radu Gabriel.
Mijlocul săptămânii ne aduce un invitat special. Pentru ziua dedicată muzicii uşoare, la „IERI-AZI-MÂINE” ne întâlnim cu FUEGO. Pe 25 martie, de la ora 16:00 vorbim cu Fuego - sau pe numele său adevărat Paul Ciprian Surugiu - despre muzica românească şi facem o „călătorie în timp”, când vom da peste câteva din primele cântece pe care artistul le-a interpretat pe scenă. Absolvent al Facultății de Teatru, Fuego a început cariera muzicală colaborând cu Marius Ţeicu şi Carmen Aldea Vlad, iar în 1993 a participat pentru prima oară la Festivalul Mamaia.


De luni până vineri, Corina Dănilă ne aduce „amintiri pentru viitor”. Timp de 60 de minute, avem cele mai bune materiale din Arhiva de Aur a TVR, cele mai îndrăgite personalităţi şi cele mai frumoase poveşti.


Această emisiune îşi propune să readucă în atenţia oamenilor adevăratele modele şi valori ale societăţii. Iar acest lucru va fi făcut cu ajutorul materialelor. „Noi toţi cei care mai credem încă în idei şi în experienta dezvăluită, ar trebui să devenim depozitarii acestor poveşti, pentru că toţi aceşti oameni ne pot ajuta să înţelegem încotro ne îndreptăm ca neam. Iar imaginile din Arhiva Televiziunii Române sunt încă o dată dovada faptului că geniile şi elitele creează şi desavârşesc un neam”, mărturiseşte Corina Dănilă, gazda emisiunii.


Ediţia este disponibilă online pe TVR+.
Sursa: tvr.ro
23 martie 2015

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger